Noua gama de rasnite de la Kotanyi propune o tehnologie inovatoare de macinare, marunt sau fin, precum si un design atractiv si rafinat, cu o cromatica speciala care permite identificarea vizuala rapida a tipurilor de condimente - alb pentru Sare de mare, bej-gri pentru Usturoi granulat, pentru pui si pentru gratar, rosu aprins pentru Chili, verde intens pentru ierburi aromatice (Verdeturi de Provence, Verdeturi Italiene si Verdeturi pentru cartofi, ) si negru pentru piper (Piper Mozaic Boabe, Piper Negru Boabe si Piper cu Lamaie).
Rasnita cu Piper si Lamaie de la Kotanyi este un must have rafinat si natural al preparatelor din peste si al salatelor, o combinatie unica si racoroasa a gustului acrisor de citrice cu aroma picanta a piperului.
Rasnita cu Usturoi granulat de la Kotanyi imbogateste gustul sosurilor, legumelor si al preparatelor din carne, iar asociat cu oregano, rozmarin sau cimbru confera o aroma speciala preparatelor traditionale sau celor mai originale creatii culinare.
Rasnita Verdeturi pentru cartofi de la Kotanyi transforma preparatele cu cartofi, de la cele mai simple (cartofi prajiti), pana la cele mai sofisticate, in specialitati culinare rafinate.
Explorati universul gustului rafinat cu mirodeniile de la Kotanyi si lasati-va inspirati de acestea pentru a va condimenta viata!