Gama de rasnite de la Kotanyi ofera o larga si ispititoare varietate de combinatii de mirodenii care transforma prepararea bucatelor intr-o aventura a explorarii tainelor gustului.
Rasnita Kotanyi cu Chili si sare de mare a fost creata pentru ca iubitorii gustului picant sa poata imbogatii cu o noua aroma preparate din numeroase bucatarii ale lumii, sau sa experimenteze noi creatii culinare.
Kotanyi, prin noile sale rasnite, propune si o noua tehnologie de macinare, marunt sau fin, pentru ca prepararea specialitatilor dorite sa fie la indemana oricui. Noul design al rasnitelor nu este doar mai atragator, dar permite, prin codul cromatic special, recunoasterea cu usurinta a mirodeniilor: alb pentru Sare de mare, crem pentru Usturoi granulat, rosu pentru Chili cu sare de mare, verde pentru ierburi aromatice (Verdeturi de Provence, Verdeturi Italiene , Verdeturi pentru cartofi, Verdeturi pentru pizza), negru pentru piper (Piper Mozaic Boabe, Piper Negru Boabe si Piper cu Lamaie) si argintiu pentru amestecuri condimente (Amestec condimente pentru gratar , Amestec condimente pentru pui)
Condimentele premium de la Kotanyi pot transforma fiecare masa intr-o reala bucurie a gustului rafinat. Lasati-va inspirati de acestea!