Zgribuliti de frig, la o temperatura de minus cateva grade Celsius, am vazut doi caini care stateau cuminti intr-un cos, la un stand din cadrul targului de la Universitate.
Si daca nu iti plac animalele, e imposibil ca aceasta scena sa nu te emotioneze!
Imi scot manusile din maini si il mangai pe unul dintre ei. Catelusa care mi-a atras atentia, Lola, e cea care scoate imediat capul din cosuletul in care sta si asteapta cu nerabdare sa fie mangaiata. Lola, de 3 ani, mai are un prieten, Milo, de un an si jumatate. Celalalt, Milo, e mai retras, doarme, dar cred ca e si el simpatic, pentru ca imi atrage atentia o fotografie agatata cu el, la stand.
Lola si Milo au nevoie sa fie adoptati! Ma gandesc ce frumos ar fi sa fie adoptati impreuna, mai ales ca le sta asa de bine in cosulet! Cei care se ocupa de ei sunt de la Asociatia Dogtown, situata la 40 de kilometri de Bucuresti.
"De vineri si pana marti, la targul de la Universitate au fost adoptati sase caini", imi spune Nicoleta Matei de la Asociatia Dogtown. Sa speram ca si Lola si Milo isi vor gasi stapani, acum, in prag de sarbatori!
Pana la ora 18.00, cat am stat eu la targ, inca nu ii luase nimeni.
Nu va costa nimic sa ii adoptati! Si, in plus, cainii sunt vaccinati, deparazitati, microcipati si au si pasaport.
Ce trebuie sa faceti? Sa veniti la targul de la Universitate si sa aveti un suflet bun.
Ca sa nu mai stea mult timp in frig, pentru ca si miercuri va fi o zi geroasa, ar fi bine sa va grabiti.
Lola si Milo chiar au nevoie de un stapan.
Dogtown este Centrul de protectie si ingrijire a animalelor fara stapan. Poti sprijini Dogtown prin donatii in lei la RO38BRDE445SV17787254450
in euro la RO67BRDE445SV14801014450, SWIFT BRDEROBU