• Luni, 14 ianuarie 2013, in Bucuresti va fi o zi cu nori si ceata in primele ore ale zilei si din nou spre seara. In zori se vor inregistra minus 5...minus 4 grade, iar la amiaza 3, poate 4 grade Celsius cu plus.

• Incalzirea continua marti, 15 ianuarie 2013, astfel ca si in Bucuresti temperatura aerului este in crestere - dar vremea va fi in general inchisa. Norii josi sau ceata vor da putine sanse soarelui, iar vantul va sufla in general slab. Cu toate acestea meteorologii au prognozat o maxima de 6...7 grade, peste media climatologica cu aproape 4...5 grade.

• Ion Sandu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie a declarat sambata seara, in timpul comandamentului de iarna, ca incepand cu data de 18 ianuarie ninsorile se vor intoarce, iar potrivit semnalelor de acum ele vor fi ,,consistente". ,,Incepand cu data de 18 se intorc ninsorile incepand din partea de Vest. Semnalele acum sunt ca sunt consistentente, dar nu putem sa ne pronuntam cu atata timp inainte. Vom urmari evolutia pe parcurs", a spus Ion Sandu.