Berbec (21 martie - 20 aprilie): Berbecii sunt sfatuiti sa-si consolideze pozitia in familie, in societate si la serviciu. Atunci vor triumfa. Este bine sa se oranduiasca, sa se coordoneze.

Taur (21 aprilie - 20 mai): Este favorizat in aceasta saptamana. Are posibiliatea sa isi schimbe locul de munca, sa prinda ceva oferte. Unii nativi pot avea o saptamana in care sa isi caute o locuinta noua.

Gemeni (21 mai - 21 iunie): Gemenii sunt intotdeuana in stare de alerta. Este posibil sa primeasca vesti, sfaturi. Sunt conectati in permanenta.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Pentru ca a fost cuminte saptamana trecuta, pentru Rac apare o suita de schimbari majore. Dumnezeu le ofera aceste schimbari.

Leu (23 iulie - 22 august: Leul va fi regele saptamana viitoare. Va avea parte de un adevar important, care ii va marca viata.

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Fecioarele primesc cadouri, lucruri, bonificatii, avantaje inaintea sarbatorilor. Cineva se gandeste la ele.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): Pentru Balante, numai vesti bune. Vor primi cadouri, surprize, sume de bani importante.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Scorpionii sunt sfatuiti sa lase toate grijile, necazurile in urma. Trebuie sa se pregateasca pentru perioada urmatoare, care va fi fantastic de buna.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie): Se anunta acum fertilitate si belsug pentru Sagetatori. Merita, pentru ca au fost ascultatori saptamana trecuta.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Capricornul este protejat prin zodie. Nativii sunt protejati de fortele divine impotriva factorilor negativi.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Varsatorii sunt pusi la respect, in sensul ca trebuie sa se relaxeze, sa nu isi mai faca griji, scenarii. Sunt multe persoane dornice de afectiunea lor.

Pesti (19 februarie - 20 martie): Vor avea parte de o saptamana de aventuri. Sa isi faca bagajele, sunt posibile calatorii. Isi pot lua concediu. Ii sfatuiesc sa ramana in tara.

Sursa: Huff.ro