Berbec
Berbecul simte nevoia de o schimbare si are variante pentru saptamana aceasta: schimbari la locul de munca sau schimbari in locuinta. Isi dofesc o schimbare, poate fi vorba chiat de o casa noua. Atentiune! In saptamana urmatoare veti actiona favorabil.

Taur
Taurul este atentionat putin sa fie foarte atent la ce hotarari ia. Dupa eclipsa e posibil ca mintea sa o ia razna.

Gemeni
Gemenii devin incisivi, mai bataiosi. E o saptamana cu probe de incercari. Daca se vor calma vor fi mai temperati si va fi in ajutorul lor.

Rac
Pentru nativii in Rac se arata marele castig din toate punctele de vedere, in aceasta saptamana.

Leu
Pentru Lei inca sunt schimbari in curs si continua o saptamana plina de schimbari.

Fecioara
Fecioara este favorizata pana pe 9 septembrie. Pentru Fecioarele care inca nu si-au realizat scopurile, saptamana viitoare sa lase la o parte toate fricile, sa se pregateasca pentru o perioada care dureaza pana in 2017.

Balanta
Balantele primesc impuls. Se produce un salt rapid in existenta voastra.

Scorpion
Scorpionii. Dupa atatea selectii, acum e selectia cea mai buna. Vor primi cadouri, iar toate lucrurile bune se rasfrang asupra lor.

Sagetator
Sagetatorul are de asemenea doua variante: sa se relaxese si sa termine cu spaimele interioare cum ca cineva din familie are o problema de sanatate. Atentie! Starea de sanatate e buna, are nevoie de o pastila de dragoste.

Capricorn
Capricornii au avut o saptamana precedenta cu ceva probe. Acum vor incerca sa gaseasca

Varsator
Varsatorul care deja a inceput sa aiba tensiuni. Daca ati gresit in fata divinitatii veti plati cu varf si indesat. Incercati sa nu faceti lucruri pe care sa le regretati.

Pesti
O saptamana de revigorare. Este un fel de improspatare a fortelor si pregetatiti-va partenerul de viata sa va scoata in lume si la cheltuit bani.

Sursa: Revista TEO