Berbec
Berbecul, care saptamana trecuta a parut cum a parut, acum are cel mai bun semn. Berbecul este castigator pe toate planurile saptamana care urmeaza.

Taur
Pentru taur va avea o mica batalie la serviciu, acasa, probabil, dar sa fie siguri ca toate se vor rezolva. Este o saptamana mai aglomerata.

Gemeni
Gemenii au un sfat foarte bun! Sa faca tot posibilul ca saptamana urmatoare sa-si consolideze pozitia si acasa, si la serviciu, si in societate ca sa poata iesi castigatori.

Rac
Racii, care au avut protectie Divina saptamana trecuta, saptamana aceasta sunt pe o pojghita de gheata mai subtire, nu le ies toate cum vor ei. Va trebui sa-si dezacordeze trompeta aia care face galagie cam mare.

Leu
Pentru Leu este o saptamana de cautari favorabile. Pot sa apara schimbari pe profesie, loc de munca si casa. Vor sta mai mult in deplasari.

Fecioara
Fecioarele, care deja incep sa intre in an mai bine ca in anul trecut, li se anunta ceva nou. O saptamana de rezolvari pasionale.

Balanta
Pentru ca Leii si cu Balantele se inteleg bine, Balantele au saptamana viitoare o suita de schimbari majore si vor continua si intr-un viitor apropiat. Deci lucruri benefice pentru Balanta.

Scorpion
Scorpionii trebuie sa nu forteze mana norocului saptamana aceasta. E o saptamana in acre totul vine cu rabdare si incet. De cate ori va veti grabi veti avea nereusite. Rabdare!

Sagetator
Este o saptamana in care veti primi mesaje, telefoane, colaborari, tot felul de lucruri. Pregatiti o luna care sa fie benefica . Fiti atenti asupra mesajelor pe care le primiti. Nu toate sunt aducatoare de lucruri bune.

Capricorn
Capricornul va da lovitura saptamana viitoare si incepe sa-si aduca sau sa-si promoveze un salt rapid calitativ in existenta lui.

Varsator
Varsatorii sunt pe drumuri. Au o saptamana de alergatura. Sau este o vreme buna pentru schi, dar e buna si pentru inot daca au bani sa mearga in tarile calde.

Pesti
Pestii au un mesaj dublu pentru saptamana viitoare: sa lase temerile si fricile vizavi de persoanele acelea care se zvoneste ca sunt bolnave. Nu au probleme, sunt sanatoase, dar au nevoie de prezenta voastra. Invatati ca saptamana viitoare sa va odihniti, sa va relaxati.