Berbec
Pentru Berbeci, saptamana urmatoare li se ofera protectie impotriva tuturor fortelor negative si impotriva barfei si a necazurilor. Sunt protejati o saptamana de Divinitate.

Taur
Pentru Taur, saptamana viitoare va fi una foare buna. Este saptamana fertilitatii si a belsugului. Toate se vor implini. Fertilitate mai inseamna ca barza poate sa va faca o vizita.

Gemeni
Gemenii au o sapt de comunicare intensa, ceea ce inseamna ca vor primi mesaje, telefoane, scrisori. Sa fie atenti in permanenta la acele mesaje. Mesaje pot primi si prin intermediul viselor.

Rac
Racii au o saptamana in care sunt in asteptarea unor evenimente benefice. Sa fiti pregatiti sa le traiti. E pacat sa ratati!

Leu
Leul va primi o saptamana de cadouri, o saptamana super benefica. Persoanele de sex feminin din zodia Rac vor primi un cadou minunat de la o persoana pe care o indragesc.

Fecioara
Fecioarele au o saptamana de dispute puternice, e semnul uraganului. Nu dati amploare tuturor starilor conflictuale. Daca veti tacea e in favoarea voastra, pentru ca ca se aplaneaza certurile.

Balanta
Semnul echilibrului. Saptamana adevarurilor pentru Balante. In saptamana aceasta pot iesi la suprafata o multitudine de adevaruri importante, care va pot marca sau schimba viata. Primiti unitatea de masura. Sunt si bune, si rele.

Scorpion
Scorpionii. Dupa o saptamana mai putin benefica se pot revigora. Au o saptamana benefica asupra mentalului si fizicului. E o saptamana in care puteti renaste. O saptamana cu disponibilitati multiple benefice.

Sagetator
Saptamana aceasta e la mana Domnului. Efectele le primiti in functie de cum ati actionat in perioadele anterioare. Scoateti secretele si puneti-le pe tapet.

Capricorn
Fiti pregatiti in aceasta saptamana pentru o suita de schimbari majore. Beneficii totale.

Varsator
Sunteti favoritii saptamanii viitoare. Ati castigat pe toate planurile.

Pesti
Pestii sunt sfatuiti sa aiba rabdare, pentru ca si-au pus in minte nsite realizari. Momentele benefice sunt facute pentru cei care stiu sa astepte. Nu va mai grabiti!

Sursa: Revista TEO