Meteorologii au emis o noua informare meteo de viscol si ninsori, valabila in perioada 11 decembrie, ora 18 - 12 decembrie, ora 10.
Joi, in estul si sud-estul tarii cerul va fi innorat si pe arii restranse sunt prognozate lapovite si ninsori.
In rest iese si soarele, dar sanse de ninsoare slaba vor fi doar in zonele de munte, unde si vantul se va simti mai tare. Temperatura creste mai mult decat astazi, astfel incat maximele termice ajung intre minus 3 grade la Brasov si Miercurea Ciuc si 7 grade in vestul Olteniei, la Drobeta Turnu Severin.
In zonele joase de relief sunt conditii pentru formarea cetii, asociata cu depunere de chiciura.
In Bucuresti vor fi innorari si sunt conditii ca trecator sa ninga slab. Temperatura maxima, normala pentru data din calendar, se va situa in jurul valorii de 3 grade.
Vineri, cerul va fi variabil, cu innorări temporare tot in estul si sud-estul tarii, insa doar pe arii restranse in Dobrogea vor mai fi precipitatii slabe, in special ninsori.
In zonele joase, mai ales dimineata pe arii restranse va fi ceata, asociata cu depunere de chiciura. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre minus 3... minus 5 grade in zonele depresionare si pe vaile din Transilvania, unde ceata poate persista si 7...8 grade in dealurile subcarpatice ale Olteniei.
In Bucuresti in general va fi soare, iar vantul va fi linistit. Temperatura va creste de la minus 4...minus 2 grade dimineata, pana la plus 4, la pranz.
on Twitter