Zumi.md - STUDIU: Daca femeia este mai frumoasa, relatia dureaza mai putin

Fiecare barbat viseaza sa aiba langa el o femeie atragatoare, fara sa constientizeze ca poate mai devreme sau mai tarziu "dulcea minune" isi va lua zborul.
Cercetatorii spun ca femeile frumoase isi dau seama ca isi permit sa aleaga si pot avea forta sa renunte la relatiile care si-au urmat cursul. Pe de alta parte, femeile mai putin fascinante au mai putine posibilitati si, prin urmare, au mai multa grija de relatiile pe care le construiesc.
Acest lucru este sustinut si de un studiu realizat de cercetatorii britanici. Cercetarile au scos la iveala faptul ca barbatii un pic mai uratei vad amenintari la tot pasul, chiar si acolo unde nu exista.
O femeie sufocata de gelozia partenerului, daca este frumoasa, poate decide cu usurinta sa-si refaca viata cu un alt barbat.
Studiul a demonstrat ca in timp ce un sot sau un logodnic nu foarte atragator nu este un obstacol pentru o relatie de durata, o iubita foarte frumoasa poate scurta mult drumul parcurs impreuna.
Exista foarte multe situatii cand si barbatii parasesc femeile. Dar de ce? Este o intrebare care macina multe femei. Sa stiti ca nu exista femeie, care, macar o data in viata, sa nu ii fi fost teama ca toata povestea de dragoste sa nu se termine cu o despartire si cu multe lacrimi.
Pentru un barbat, spre exemplu, intr-o relatie, felul cum o femeie reactioneaza in situatii de minima importanta indica felul cum acesta va reactiona in fata unor greutati mai mari ce pot aparea in viitor.
In cazul in care o femeie este mereu negativista si foarte sentimentala, si nu se poate stapani chiar atunci cand barbatul incearca sa ii explice lucrurile si sa o ajute, atunci barbatul va crede ca lucrurile nu vor sta mai bine nici pe viitor.