Copila din Valu lui Traian salvata de artele martiale, a vrut astazi, sa povesteasca prin ce a trecut, pentru ca si alte copile sa poata gasi curajul ei in astfel de situatii limita.
Desi, initial, s-a speriat de moarte cand s-a trezit culcata la pamant, si-a regasit rapid curajul si l-a lovit pe agresor asa cum a invatat la cursurile de autoaparare la care detine cel mai inalt grad la categoria ei de varsta, scrie reporterntv.ro.
Acum, ca a scapat de cel mai urat cosmar al copilariei ei, Andreea a gasit curajul sa povesteasca clipele pe care nu le va putea uita vreodata. Mai ales ca barbatul care a atacat-o este inca in libertate. "Nu stiu cum am avut atat curaj. Mi-am amintit ce am invatat", a declarat fetita.
Iar urmele agresiunii inca se vad pe gatul ei. Este o fetita firava, dar a dat dovada de un curaj uimitor.
Povestea Andreei a facut turul cluburilor de qwan ki do din Constanta, arte martiale chino-vietnameze pe care le practica de 4 ani. Fetita a marturisit ca invata aceste tehnici din placere si ca, la cei 12 ani ai ei, nu s-a gandit ca va fi pusa in situatia de a se apara in afara salii de antrenament. S-a intamplat insa duminica, atunci cand s-a luptat la propriu cu un cioban de 30 de ani, care a atacat-o pe un camp de la iesire din Valu lui Traian, unde copila dusese caprele la pascut.