Pentru ca iubitorii gastronomiei din Romania sa se poate bucura de o apreciata tendinta a artei culinare a carei origini poate fi gasita in SUA, tara gratarelor, a fost lansata gama Kotanyi Rubs care contine trei amestecuri de condimente: Texas Rub, Boston Rub si Miami Rub.
Fiecare dintre cele trei sortimente Kotanyi Rubs reprezinta o invitatie la o fascinanta calatorie in lumea gustului.
Kotanyi Rubs contine mirodenii granulate, selectate cu grija, combinate dupa retete speciale, pentru a da o savoare spectaculoasa atat preparatelor din carne, cat si celor din legume si sosurilor. Cu Kotanyi Rubs, pot fi create cele mai diverse si gustoase specialitati gatite prin prajire, coacere sau la gratar, si pot fi utilizate, in functie de reteta, si pentru marinare sau ca dressing.
Amestecurile de condimente Kotanyi Rubs nu contin potentiatori de aroma, conservati sau coloranti, reprezinta o garantie a savoarei gustului natural si ne propun o incursiune in universul aromelor apetisante.

BOSTON RUBS/ BBQ este un amestec irezistibil de cafea boabe cu mai multe condimente, printre care cimbru si rozmarin, excelent pentru antricot si preparate din carne de vita, miel si legume.

MIAMI RUB/ BBQ
Miami Rub/BBQ aduce, prin combinatia oriental-indiana a curcumei cu o nota de coriandru intens, o aroma unica pentru a imbogati gustul preparatelor din pui si peste, dar si al marinatelor, sosurilor si dressingurilor.

TEXAS RUB/BBQ
Texas Rub/ BBQ delecteaza prin savoarea picanta a specialitatilor traditional americane. Afumat, picant si usor dulce, Texas Rub/BBQ este un amestec ingenios si delicios de boia de ardei afumata si usturoi, oferind o reala experienta gustativa celor care prefera fripturile si preparatele din vita, porc sau peste.