Facebook: 30 DE LUCRURI DE CARE SA TII CONT PENTRU A AVEA O VIATA FERICITA!
Tot ceea ce ti se intampla este pentru ca ai nevoie de aceasta experienta.
Atunci cand treci printr-un necaz sau cand intampini o greutate in Viata ta, trebuie sa iti aduci aminte de faptul ca nimic nu este intamplator. Totodata, nimic din ceea ce ti se intampla, bun sau rau, nu se intampla fara un motiv anume.
Exista oameni care isi pierd sensul vietii dar care, in urma unei boli grave sau in urma unui accident ajung sa il regaseasca. Exista oameni care ajung sa pretuiasca Viata, cu tot ceea ce inseamna ea, in urma unor evenimente nefericite sau neasteptate. Viata ne-a demonstrat de fiecare data ca noi trebuie sa ne invatam lectia, mai devreme sau mai tarziu.
Tocmai din acest motiv, anumite intamplari pot surveni intr-un mod repetat, sub alte forme, pana cand vom ajunge sa tragem invatamintele necesare evolutiei noastre. Daca ti-ai rupt piciorul este pentru ca ai avut nevoie sa ti se intample acest lucru. Daca ai intalnit un om care te-a ranit si care te-a abandonat este pentru ca ai avut nevoie de aceasta intalnire tocmai pentru a invata sa fii mai puternic si mai atent cu persoanele ce apar in Viata ta. Daca ai pierdut multi bani este pentru ca ai avut nevoie de aceasta experienta pentru a te ridica si a-i face la loc sau chiar a-i inmulti.
Nimic din ceea ce ni se intampla nu este la voia intamplarii. Cand vei fi constient de acest lucru vei reusi sa pasesti intr-o alta lumina si vei vedea lucrurile si oamenii din Viata ta ca pe o completare sublima a Fiintei tale.
Autor: Alex Chermeleu