ADEVARUL DE CLARASI informeaza: Tragedie. O tanara de 20 de ani si-a pus capat zilelor aruncandu-se in gol de la etajul 4 (Autoare: Ionela Stanila)
O tanara de 20 de ani si-a pus capat zilelor aruncandu-se in gol de la etajul 4. Tanara si-a pus capat zilelor, aruncandu-se de la etaj.
Carmen Sara. O tanara din Calarasi a ales sa-si incheie socotelile cu viata intr-un mod tragic. Fata, in varsta de 20 de ani, s-a aruncat, vineri dimineata, de la etajul 4 al unui bloc din zona 10 Nivele. Gestul necugetat l-a facut in timp ce se indrepta spre serviciu. Pe pagina de socializare a lui Carmen Sara, in varsta de 20 de ani, tanara care si-a luat viata pe 30 septembrie, regretele apropiatilor nu mai contenesc:
- Nu imi vine sa cred ca ai recurs la acest gest. De ce, puiule ?!
- Dumnezeu sa te odihneasca!
- Condoleante familiei indurerate!
- Nu-mi vine sa cred ca este vorba de tine. Cine te-a adus in aceasta stare??
- Dumnezeu sa o odihneasca! Am fost impreuna pana in clasa a 8-a era cea mai buna eleva! Imi pare rau!.
Pe acelasi profil, in urma cu cateva luni, Carmen scrisese:
- Nu exista sa iti intalnesti jumatatea. Pur si simplu intr-o zi gasesti un om de langa care nu mai vrei sa pleci.
Desi nimeni nu-si explica gestul fetei, o colega de serviciu de la o sala de jocuri mecanice din Calarasi povesteste ca auzise despre problemele tinerei. Carmen se angajase recent acolo, in urma cu doua saptamani si nu parea o fire deschisa, apropiata de colegii de serviciu. Cu toate acestea, se stia ca se despartise de iubit, iar acum suferea in tacere. Vineri, 30 septembrie, in drum spre serviciu, Carmen si-a pus planul in aplicare, hotarata sa-si ia viata. Nu a mai contat nimic, nici faptul ca are doar 20 de ani si o viata intreaga inainte, nici durerea pe care o lasa in urma. Conform anchetatorilor, care au deschis in acest caz un dosar de moarte suspecta, fata a urcat intr-un bloc din zona 10 Nivele, aruncandu-se in gol de la etajul 4. Ea nu locuia aici si nici nu era cunoscuta in zona. Dimineata Se pare ca eforturile medicilor ajunsi de urgenta la fata locului au dat rezultate, iar victima a fost transportata in stare foarte grava, dar inca in viata la spital. Traumatismele produse in timpul caderii nu au lasat-o sa supravietuiasca. Politia si Parchetul au deschis un dosar de moarte suspecta si investigheaza imprejurarile in care s-a produs sinuciderea. De asemenea, de la Laboratorul de Medicina Legala sunt asteptate la dosar rezultatele necropsiei.

Sursa: adevarul.ro