Mariustuca.ro / Reteta siluetei celebrei Miranda Kerr: yoga, mersul pe bicicleta, nuci, migdale si 3 litri de apa (Autoare: Magda Marincovici)
Miranda Kerr, celebra manechina din Australia, in varsta de 32 de ani, imaginea unor branduri faimoase, si-a dezvaluit reteta siluetei de invidiat in revista americana Your Fitness.
De aproape 12 ani, Miranda face zilnic yoga, timp de o jumatate de ora. Si cand nu este foarte obosita, mai adauga si o jumatate de ora de Pilates si exercitii cu haltere pentru intarirea musculaturii.
Si nu-i suficient ! In mod obisnuit, ea se plimba, impreuna cu fiul ei, pe bicicleta. Evident, Miranda Kerr are o alimentatie echilibrata.
- Evit produsele industriale. Cand imi este foame, mananc nuci sau migdale. Dimineata, beau un pahar mare de suc de fructe preparat acasa si mananc un ou prajit cu o jumatate de avocado, spune Miranda.
Ca majoritatea manechinelor, si Miranda Kerr mai cade in capcana placerii de a rontai cate ceva.
- Imi este suficient sa rontai o bucata de ciocolata, o prajitura sau chiar un hamburger.
Pentru aceste mici placeri ea nu se invinovateste, pentru ca stie foarte rapid sa revina la regimul alimentar echilibrat.
Miranda Kerr bea zilnic cel putin 3 litri de apa. Prefera apa alcalina, deoarece combate aciditatea si ii stimuleaza sistemul imunitar.