Toth Endre - Director Economic si Toth Arpad - Director Executiv participa cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Apa in editie limitata de natura
Trecuta prin roca, prin timp si prin rabdarea pamantului, Malnas Aqua Telluris este o apa rara si pretioasa. Un izvor artezian din Malnas, aflat in inima Covasnei, aduce la suprafata, de multe secole, apa a carei combinatie unica de saruri si minerale dau corpului ceea ce are nevoie.
Cautata de oamenii locului, incercata de nobili si folosita de insusi imparatul Austro-Ungariei, Franz Josef, Malnas Aqua Telluris este o apa a vietii traite in echilibru si a sanatatii intelese pe deplin.

Beneficiile Aqua Telluris

Aqua Telluris se remarca datorita continutului de saruri si minerale aflate intr-o combinatie unica. Substantele pe care le contine nu se gasesc intr-o stare liberadin punct de vedere chimic, ceea ce ii confera apei proprietatea de a alcaliniza mediul in care ajunge.
Compozitia sa detine proportia optima de minerale esentiale organismului uman: potasiu, sodiu, calciu, fier si magneziu.
Afectiuni pe care le trateaza:
sindrom metabolic
aciditate gastrica
gastro-duodenita cronica
colecistita cronica
dischinezie biliara
Helicobacter pylori
dureri gastrice.