formula-as.ro / Ancu Dinca: Nu exista boli incurabile
Daca mai aveam nevoie de exemple in sprijinul teoriei ca nimeni nu e profet in tara lui, fizicianul Ancu Dinca este unul din ele. Depune eforturi neobosite, de peste un deceniu, ca sa-si promoveze inventia: dispozitivele de neutralizare a radiatiilor nocive, de incarcare si echilibrare energetica a organismului uman.

Intr-o lume in care pretentiile noastre de confort viciaza progresiv mediul natural, iar poluarea electromagnetica a depasit cu mult cotele de alarma si face victime omenesti, dispozitivele inventate de Ancu Dinca reusesc sa restabileasca echilibrele energetice, creand ambiante favorabile vietii. In ultimii ani, pliculetele din plastic in care sunt ambalate poarta pe ele o holograma destinata sa le certifice autenticitatea, deoarece unii pescuitori in ape tulburi au pus in circulatie falsuri - ceea ce, la urma urmei, ar putea fi si un compliment pentru inventator. In acelasi timp, exista un numar crescand de cabinete medicale care folosesc, recomanda si comercializeaza dispozitivele Ancu Dinca.

"Coltii dragonului" si alte amenintari

- Din toata gama dvs. de dispozitive, care a aparut cel dintai si cum v-a venit ideea?

- M-au interesat intotdeauna radiatiile telurice. Datorita golurilor existente in scoarta terestra, cursurilor subterane de apa, ca si actiunii placilor tectonice, iau nastere campuri geopatogene care blocheaza sau diminueaza forta vitala a organismelor, subrezindu-le imunitatea si oferind astfel un teren propice pentru declansarea diverselor boli. Nocivitatea acestor zone le-a inspirat chinezilor o denumire foarte expresiva. Ei le-au spus "coltii dragonului". In limbaj stiintific se numesc "radiatiile Hartman". La vibratiile distructive provenite din pamant se adauga apoi interventia omului, prin liniile de transport ale apei potabile sau reziduale, prin cablurile de inalta tensiune si, nu in ultimul rand, prin calitatea materialelor de constructii si chiar prin profilul arhitectural al cladirilor.
Astazi, la noi se construieste haotic, cu orice si oricum. Uitam ca totul pleaca de la natura, prin urmare, ar trebui sa ne identificam cu formele naturale, ori cel putin sa ramanem cat mai aproape de ele. Efectuand un studiu pe aceasta tema, am constatat ca si in perimetrele unde nu avem retele Hartman, materialele de constructii inadecvate si anumite jocuri de forme din arhitectura unei case pot induce energii negative, care in final o vor transforma intr-un cavou pentru cei ce locuiesc acolo. Primul dispozitiv realizat de mine avea tocmai rolul de a elimina asemenea campuri perturbatoare. Suprafata protejata este de aproximativ 20 metri patrati, deci o camera de patru metri pe cinci. Se poate pune sub covor, in sertarul unui birou, sub saltea ori lipit cu scotch pe tablia patului sau pe perete, n-are importanta. Ramane acolo in permanenta si curata locul. Probleme similare creeaza antenele de retransmisie ale televiziunilor si operatorilor de telefonie mobila, amplasate in apropierea locuintelor, pe terasele blocurilor de zece etaje etc. Pentru neutralizarea lor, am conceput dispozitivul GSM, capabil sa actioneze pe o suprafata de 50 metri patrati. El ne poate asigura protectie si in afara casei, daca il luam cu noi in geanta ori - si mai bine - in buzunar, cand circulam prin oras.

- In urma cu cativa ani v-am vazut la televizor spunand ca incercati sa obtineti introducerea in dezbatere parlamentara a unui proiect de lege referitor la interzicerea instalarii antenelor GSM pe blocuri. Ce s-a mai intamplat de atunci?

- Nimic. Am facut masuratori in cladirea parlamentului, punand in evidenta campurile generate de antene, in speranta ca cifrele ii vor convinge pe alesii poporului.

- Au consimtit sa se expuna in continuare la radiatii, in loc sa voteze o lege care ar fi aparat mediul?

- Sa stiti ca foarte multi dintre ei si-au procurat dispozitivele mele, asa ca stau linistiti.

(Va urma)