Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Uninvented Kids, partea mai mica si mai zglobie a companiei Uninvented Theatre, continua seria conferintelor pentru copii (prescolari si scolari) sustinute de catre cercetatorii Muzeului si papusile de tip Muppets.
Duminica, 8 februarie 2015, incepand cu ora 11.00, Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa invita toti prescolarii si micii scolari la o conferinta inedita, in care vor afla diferite curiozitati despre animalele ce traiesc in Antarctica! Interactive, pline de intrebari si raspunsuri surprinzatoare, bogate in informatii accesibile, fixate in memoria participantilor prin dialog cu papusile, originalele conferinte ii vor purta pe copii prin fascinanta biodiversitate a Pamantului. Antarctica este cel mai rece, uscat si vantos continent al planetei, unde animale precum pingunii, focile sau leoparzii de mare sunt supuse unor conditii extreme de viata.
In cadrul conferintei vor fi prezentate curiozitati legate de acest continent ostil si misterios, adaptari fascinante si metode inedite de supravietuire ale animalelor prezente aici.
Conferinta intitulata Aventura in Antarctica” reprezinta, de fapt, un dialog activ intre copiii prezenti in sala, George Stefan Nazareanu si cei doi asistenti ai sai, Dodi si Roni. Dodi este un urs polar caruia ii da viata Ana-Maria Cucuta, iar Roni este prietenul sau vorbaret, insufletit de Ramona Vornicu, reprezentanta a Uninvented Theatre.
Dupa o calatorie de trei ani prin habitatele Terrei, neinfricatii exploratori” Dodi si Roni se intorc pentru a impartasi copiilor descoperirile lor extraordinare din lumea plantelor si animalelor. Simpaticul ursulet Dodi si vorbaretul lui prieten Roni ii asteapta pe copiii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani la o intalnire cu George si asistentii sai. Taxa de participare este de 10 ron/copil si 20 ron/adult.
Inscrierea participantilor se poate face in limita a 70 de locuri pe e-mail: [email protected] sau la telefon: 021.305.60.31 Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de facebook a Muzeului Antipa: www.facebook.com/muzeulantipa