La data de 03.01.2012, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 5, pe I. Cristian de 20 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Dacia Logan avand o concentratie alcoolica de 0,52 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicină Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigăzii Rutiere.


La data de 03.02.2012, in jurul orei 02.50, politisti din cadrul Sectiei 4 au observat pe Sos. Nicolae Titulesc ruland in trafic, din directia Bld. Banu Manta spre Cal. Grivitei, un autoturism marca BMW fara placute de inmatriculare, condus de un barbat.
Trecand la oprirea autoturismului si legitimarea conducătorului auto, a fost identificat R. Adrian de 23 de ani, din Bucuresti, care conducea autoturismul pe drumurile publice neinmatriculat, si cu permisul de conducere retinut.
Cercetarile sunt continuate de politisti, cu R. Adrian in stare de libertate, pentru comiterea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si fara a poseda permis de conducere.