Derniere Danse, primul single lansat de Indila in noiembrie 2013, are deja cateva milioane de accesari pe Youtube. Si vanzari pe masura. Un succes imens care a propulsat o stea adevarata. Dar cine este Indila cu adevarat?

• Indila a lucrat cu 4 dintre cele mai mari rapperi francezi - Rohff, Soprano, DJ Abdel si Youssoupha - toti au fost captivati de vocea ei.

• Noul sau album "Mini World" a aparut pe 24 februarie 2014. Discreta ca de obicei, artista a postat atunci un anunt pe contul sau oficial de Twitter, afirmand: "Dragi visatori, Va anunt ca primul meu album Mini World este terminat. Acesta va fi lansat la 24 februarie " . Un anunt care a ajuns atunci la fix 8029 de visatori. Intre timp sunt cateva milioane de visatori captivati de muzica ei sentimentala si romantica.

• "Un copil al lumii"! "Eu sunt o parizianca adevarata, m-am nascut la Paris. Si un copil al lumii. Familia mea este de origine algeriana, dar, de asemenea, din Cambodgia, Egipt si India. Numele meu, Indila, arata dragostea mea nemasurata pentru India ", a marturisit artista intr-un interviu aparut in Parisien. Un veritabil copil al lumii deci.

• Dupa unele informatii, Indila este casatorita cu producatorul ei, Skalpovitch.

• "Eu nu imbatranesc! Astazi am intre 25 si 30 ani", a raspuns ea la insistentele unor jurnalisti care voiaua sa-i afle varsta. O fata care incearca sa ramana atat de misterioasa, in ciuda succesului sau brusc. Va reusi ea oare sa-si pastreze secretele ?

Sursa : public.fr