La data de 23 septembrie 2010, in jurul orei 00.50, Sectia 21 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 - Sector 6, cu privire la faptul ca, in zona intersectiei str. Moinesti cu Intr. Crainicului, sector 6, s-au produs doua incendii, la un autovehicul si un apartament.
La fata locului, s-a deplasat grupa operativa din cadrul Sectiei 21 Politie, ocazie cu care a constatat ca pe trotuarul din zona intersectiei str. Moinesti cu Intr. Crainicului, se afla parcat un autovehicul marca Daewoo Damas, autovehicul ce era ars in totalitate, neputand fi stabilita valoarea prejudiciului.
Pompierii militari sositi la fata locului cu doua autospeciale au intervenit si stins incendiul, care nu s-a extins la alte imobile sau bunuri din apropiere si nici nu s-au inregistrat victime omenesti.
Din primele cercetari efectuate de pompierii militari a rezultat faptul ca sursa probabila de aprindere a fost "actiune intentionata".
De asemenea, grupa operativa din cadrul Sectiei 21 Politie s-a deplasat la apartamentul in cauza, unde s-a constatat ca mai multe bunuri personale (jaluzele, covor, scaun, etc.) aflate pe balcon au fost deteriorate prin ardere, neputand fi stabilita valoarea prejudiciului.
Pompierii militari sositi la fata locului cu doua autospeciale au intervenit si stins incendiul, care nu s-a extins la celelalte camere din apartament si nici la alte imobile sau bunuri din apropiere si nici nu s-au inregistrat victime omenesti.
La fata locului s-a prezentat si un echipaj SMURD, nefiind necesara interventia acestuia.
Din primele cercetari efectuate de pompierii militari a rezultat faptul ca sursa probabila de aprindere a fost "actiune intentionata".