Din diferite motive, nativii acestor semne zodiacale sunt capabili sa isi tradeze apropiatii si sa isi abandoneze prietenii la greu. Iata care sunt aceste zodii tradatoare si ce le impinge sa faca acest lucru.

Capricorn

Capricornul tradeaza in special pe plan amoros si poate insela increderea partenerului cu zambetul pe buze, scrie teotrandafir.com. Nu i se misca nici un muschi al fetei cand tradeaza si o face pentru ca are numai interese materiale pe lumea asta. Acest nativ poate fi un bun prieten dar trebuie sa faci mari eforturi ca sa ii castigi increderea.

Fecioara

Fecioara te poate parasi foarte usor atunci cand are alte planuri de viata. Daca nu esti in stare sa tii pasul cu ea, nu te va astepta la infinit. Acest nativ are o personalitate cameleonica si poate oricand sa tradeze insa fara a face rau. Este pur si simplu decizia de a abandona o situatie care nu ii mai face bine. Fecioara tace si face.

Scorpion

Acest nativ este extrem de materialist si urmareste mereu banul, oriunde s-ar invarti. Sa nu te miri niciodata daca intr-o buna zi va dezvalui secretele tale cuiva contra unei sume sau vreunui favor. Scorpionul stie mereu care va fi pasul urmator asa ca nu trebuie sa ai incredere in argumentele sale cand isi justifica tradarea.

Varsator

Varsatorul tradeaza din principiu. Mai exact, acest semn zodiacal face tot posibilul sa isi asigure confortul in orice context. Nu poate fi loial prietenilor sai din cauza egocentrismului si a ideilor fantasmagorice din lumea sa imaginara. Daca nu esti suficient de lunatic incat sa patrunzi in lumea sa si vrei sa traiesti cu picioarele pe pamant, te va trada pe la spate cand nu te astepti!