kudika.ro - Horoscop: Ce spune despre tine anotimpul in care te-ai nascut?

Temperatura, presiunea atmosferica si specificul anotimpului in care aparem pe aceasta lume ne influenteaza, vrand, nevrand, personalitatea, asa cum si climatul influenteaza caracterul fiecarui individ, iar starea meteo ne influenteaza dispozitia de peste zi.

Despre persoanele nascute TOAMNA

Pentru cei nascuti toamna, caracteristicile principale sunt sinceritatea si independenta. Le place sa fie pe cont propriu, insa, daca cineva drag are nevoie de ajutor, nu vor ezita sa ii sara in ajutor.
Pe plan sentimental, sunt dintre cele mai romantice si sentibile persoane, avand mereu tendinta sa amestece ratiunea cu sentimentele si incercand sa faca alegerile cele mai bune, care sa multumeasca pe toata lumea.
In schimb, isi apreciaza enorm statutul si dedica foarte multa atentie carierei, uneori punand-o in lista prioritatilor inaintea problemelor de ordin emotional.
De asemenea, nativii tomnatici sunt interesati de problematicile mistice si sunt atrasi de orice cuprinde o doza semnificativa de mister. Le plac provocarile de ordin intelectual, iar daca acestea se imbina cu emotiile, atunci sunt de-a dreptul captivati.