kudika.ro - Horoscop: Ce spune despre tine anotimpul in care te-ai nascut?

Temperatura, presiunea atmosferica si specificul anotimpului in care aparem pe aceasta lume ne influenteaza, vrand, nevrand, personalitatea, asa cum si climatul influenteaza caracterul fiecarui individ, iar starea meteo ne influenteaza dispozitia de peste zi.

Despre persoanele nascute IARNA

Toata lumea se asteapta ca persoanele nascute iarna sa fie distante si lipsite de suflet, asociind temperaturile scazute cu raceala si indiferenta nativilor acestui anotimp, insa aceasta atitudine este doar de suprafata.
Persoanele nascute iarna sunt foarte organizate si hotarate: stiu intotdeauna ce anume isi doresc si muncesc pentru implinirea dorintelor lor, indiferent de intensitatea efortului depus.
Perseverenta lor poate fi confundata cu incapatanarea - adesea, insa, chiar este vorba de simpla incapatanare. Totusi, ambitia si idealismul ii ajuta sa isi creeze o cariera bine fondata si le asigura ascensiune profesionala.
Fiind buni ascultatori, nativilor zapezii le este usor sa isi faca prieteni, insa nu se vor destainui prea usor, motiv pentru care cele mai reusite relatii le vor avea cu persoanele nascute toamna.