BERBEC 21.03-20.04: Saptamana aceasta este o perioada buna pentru a le demonstra celor dragi cat de mult ii iubiti. Le faceti cateva cadouri care ii vor impresiona si chiar isi vor da seama cat de mult v-ati schimbat. Daca vreti sa vindeti ceva, acum este momentul sa dati lovitura!

TAUR 21.04-21.05: Acum este una dintre cele mai bune perioade pentru a explora si a valorifica ofertele imobiliare. Fie ca vreti sa vindeti, sa cumparati sau chiar sa faceti un imprumut, totul merge struna. Oricum, saptamana este benefica si castigurilor financiare, asa ca nu trebuie sa mai stati pe ganduri.

GEMENI 22.05-21.06: Unii dintre dumneavoastra vor dori in aceste zile sa se ascunda ca sa poata lucra in tihna, altii vor sa arate intregii lumi ceea ce pot face. Totul este sa folositi diplomatia si farmecul personal pentru a reusi. Cu siguranta veti actiona doar in functie de starea de spirit.

RAC 22.06-21.07: Va simtiti in mijlocul atentiei si chiar va bucurati de aprecierea prietenilor mai tineri. Toate se pare ca va merg bine pana vineri, cand cativa nori vor acoperi cerul de deasupra dumneavoastra. Stati fara grija: totul este trecator ca o ploaie de vara.

LEU 22.07-22.08: Aveti chef sa faceti mai multa miscare ca de obicei. Poate va apucati chiar de un sport. Ar trebui ca singura sa va evaluati fortele si abia apoi sa porniti la ceva serios. Relatiile cu familia iau o cotitura amiabila si trebuie sa profitati din plin de acest lucru.

FECIOARA 23.08-22.09: Zilele acestea sunteti pasionati de aventura si chiar va planificati o calatorie, deoarece simtiti ca aveti nevoie de o schimbare de peisaj. De asemenea, sunteti chiar dornici de a invata ceva nou, motiv pentru care apelati la orice forma de studiu, de inscriere la un curs sau de a invata o limba straina noua.

BALANTA 23.09-22.10: Aveti o pofta nebuna de distractie si de excursii. Visati chiar sa cunoasteti locuri frumoase, motiv pentru care puteti vizita galerii de arta, muzee, cladiri speciale si chiar sa va plimbati prin natura. Instantaneele vor fi de neuitat.

SCORPION 23.10-21.11: Primiti cateva cadouri de la o persoana pe care nu ati mai vazut-o de ceva vreme. Va face o surpriza placuta si revederea efectiv va reconforteaza. Pe plan sentimental va decideti sa puneti punct unei relatii intime ce considerati ca s-a racit de mult. Tineti minte, va puteti eschiva, dar nu va puteti ascunde. Rabdarea este singurul leac care le rezolva pe toate.

SAGETATOR 22.11-21.12: Vreti sa va imbunatatiti starea spirituala si pentru mai multa energie trebuie sa va incarcati bateriile. Chiar daca adoptati o dieta sanatoasa, daca nu va odihniti de ajuns nu faceti nimic. Incercati sa dormiti mai mult, urmeaza o vara fierbinte, cu o multitudine de excursii...

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti in dilema. Sa alegeti distractia sau sa optati pentru munca sustinuta ce va pastreaza reputatia stralucitoare. Din fericire, la serviciu, relatiile cu colegii sunt foarte bune si chiar vi se propune o avansare. Se pare ca in weekend vi se strica cheful de distractii, mai ales cand partenerul sau copiii vor crea o situatie tensionata.

VARSATOR 20.01-18.02: Un fel de nebunie sau de haos organizat continua sa dainuie acasa. Situatia ar putea fi mentinuta din cauza unor renovari prelungite sau a unor proiecte de redecorare ce depasesc un pic bugetul familial. Poate niste discutii indelungate, insa tinute cu calm, vor rezolva incordarea.

PESTI 19.02-20.03: Urmeaza o saptamana plina de evenimente placute, petrecute, bineinteles, alaturi de familie. In weekend invitati toata gasca sa va distrati la iarba verde. Cu toate acestea, daca sunteti prea directi, s-ar putea sa creati un efect total nedorit. Uneori, cuvintele taie mai adanc decat un brici.