• BERBEC 21.03-20.04: Incercati mai mult in aceste zile sa va ordonati plata facturilor, sa rezolvati dezordinea din caminul dumneavoastra si de la locul de munca. Concentrati-va mai mult pe problemele urgente pentru ca si asa sunteti destul de aglomerati. In weekend faceti tot posibilul sa va odihniti si sa uitati de grijile acumulate.

• TAUR 21.04-21.05: Incepeti saptamana cu mult zel si sunteti acompaniati de un simt al umorului de invidiat. Simtiti ca aveti nevoie de o mai mare stimulare intelectuala si nu sunteti dispusi sa va asumati riscuri prea mari. Profitati de spontaneitatea si de creativitatea de care dati dovada si veti vedea in scurt timp rezultate uluitoare.

• GEMENI 22.05-21.06: Sunteti destul de inghesuiti cu proiectele de la serviciu si simtiti nevoia izolarii pentru a gandi mai bine cum trebuie sa actionati. Conversatiile cu cei de acasa sunt tensionate pentru ca v-ati cam pierdut rabdarea. Faceti ceva in acest sens si nu va razbunati pe cine nu trebuie!

• RAC 22.06-21.07: Stapaniti de o curiozitate intensa, va bagati nasul in treburile mai putin cunoscute dumneavoastra si asta ar putea avea urmari cam neplacute. Faceti cam mult tam-tam pentru probleme nesemnificative iar excesul de informatii pe care l-ati acumulat este folosit defectuos. Nu va dati drumul la gura atunci cand nu trebuie pentru ca poate jigniti pe cine nu merita.

• LEU 22.07-22.08: care sunteti foarte atenti cu administrarea finantelor. In cautare de noi surse de venit, faceti anumite greseli in ceea ce-l priveste pe partenerul dumneavoastra de viata. Nu va ganditi prea mult la interesul personal. Uneori trebuie sa mai tineti cont si de nevoile celui de-alaturi.

• FECIOARA 23.08-22.09: Relatiile cu cei din apropiere sunt mai stranse acum. Fiind mai atenti ca de obicei cu persoana dumneavoastra, veti observa ca s-au produs unele schimbari in mentalitatile bine fixate. Concentrandu-va mai mult pe activitatile profesionale se intensifica dorinta de a va depasi limitele. Ar fi o idee buna sa nu va faceti din asta o obsesie.

• BALANTA 23.09-22.10: Zilele acestea este momentul sa va deschideti sufletul pentru a va analiza mai bine. Simtiti nevoia unei meditatii profunde asupra trecutului pentru a va clarifica planurile viitorului. Sunteti mult prea analitici si va pierdeti din energie invinovatindu-va pentru ceea ce nu ati realizat.

• SCORPION 23.10-21.11: Plini de energie, ii inconjurati pe cei dragi cu multa caldura si bucurie. Petreceti clipe minunate alaturi de ei, ocupandu-va si de gospodarie. Aveti in plan stabilirea unor noi prioritati dar neincrederea in unele persoane din anturaj va inclina spre negativitate.

• SAGETATOR 22.11-21.12: Comunicarea este prioritara pentru aceasta saptamana. Fie la serviciu, fie acasa sau doar cand sunteti cu prietenii, ideile pe care le aveti se dovedesc a fi inspirate. Strategiile puse la punct pentru dezvoltarea planurilor profesionale sunt pe cale sa dea roade. Trebuie numai sa va concentrati pe anumite responsabilitati.

• CAPRICORN 22.12-19.01: Straduiti-va sa trageti concluzii chiar si dupa o prima privire. Veti avea de suferit in ceea ce priveste relatia cu un amic. Evitati sa mai "cititi printre randuri" si asa veti ocoli unele probleme. In ultima vreme sunteti destul de stresati si cei din jur o simt pe pielea lor. Irascibili si nerabdatori sa va rezolvati problemele incercati sa experimentati tot ce va pare de senzatie.

• VARSATOR 20.01-18.02: Este o saptamana excelenta pentru stabilirea unei noi relatii. Abordati chestiuni sensibile in ceea ce va priveste doar alaturi de persoana potrivita. Daca judecati rational veti evita luarea unor decizii grabite pentru care mai tarziu ati fi regretat. Incertitudinea va cam urmareste si va incurca planurile destul de rau.

• PESTI 19.02-20.03: Mult mai diplomati decat de obicei, ati putea face adevarate minuni la capitolul relatii de prietenie. Nevoile celorlalti combinate cu ale dumneavoastra nu fac decat sa va puna prea mult pe ganduri. Este cazul sa va reamintim ca un singur individ poate castiga un meci dar lucrul in echipa poate duce la castigarea campionatului.