BERBEC 21.03-20.04: Saptamana decurge rapid dar in pace si va gaseste plini de idei stralucite. Deoarece debordati de energie pozitiva si atentia se indreapta spre mai multe domenii si rezolvati mai multe punct de pe ordinea de zi. In weekend veti cunoaste multe persoane ce va inveselesc si mai mult. Profitati de vremurile bune.

TAUR 21.04-21.05: Va ganditi din ce in ce mai serios sa faceti un imprumut care sa va puna la dispozitie finantele trebuincioase pentru realizarea schimbarilor din locuinta. Poate va ajung banii si de un cadou pe care vi-l faceti singuri. Beneficiati si de noroc insa trebuie sa actionati rapid ca sa prindeti trenul la timp.

GEMENI 22.05-21.06: Gata cu nebunia erorilor stupide si a greselilor facute din superficialitate! Va dispare sentimentul ca va aflati pe nisipuri miscatoare si incepeti sa actionati incet, dar sigur. Daca nu va veti mai repezi sa trageti concluzii poate ca veti vedea cati prieteni aveti in jur.

RAC 22.06-21.07: Sunteti mult mai bogati, macar spiritual, in urma experientelor pe care le-ati trecut in ultima vreme. Ati fi putut castiga si ceva bani doar daca speculati la momentul potrivit orice sansa vi s-ar fi ivit. Acum multumiti-va cu rezultatele obtinute si planificati-va apropiata zi de nastere. Cam ce va doriti?

LEU 22.07-22.08: Norocul va iese in cale insotit de planeta Jupiter, cea care ramane in zodia dumneavoastra pana la mijlocul lunii august. Profitati din plin de acest lucru deoarece aceasta situatie nu se va mai repeta pana in iulie 2026. Intre timp, un prieten va retine atentia cu o propunere surprinzatoare. Bucurati-va de soare, de vara si de clipe frumoase.

FECIOARA 23.08-22.09: In aceasta saptamana persoane importante din viata dumneavoastra va prind cu garda jos si va obliga sa raspundeti la intrebari pe care nu ati vrut pana acum sa le auziti. V-ati ocupat timpul cu tot felul de probleme care nu v-au lasat timp si pentru odihna sufletului. Aveti grija sa nu va suprasolicitati.

BALANTA 23.09-22.10: Vreti o schimbare in viata dumneavoastra sau sa invatati ceva nou? Practic, trebuie doar sa va largiti orizonturile si sa va alimentati pofta de cunoastere. In weekend faceti cateva escapade amuzante. Partenerul va face o surpriza interesanta si va simtiti pregatiti pentru o noua aventura.

SCORPION 23.10-21.11: Intretineti un dialog placut cu persoana iubita si va amuzati impreuna de micile glume facute celor mai mici din familie. Parca totul va surade in jur si nimic nu va limiteaza starea de euforie pe care o simtiti. Totusi, se intampla ceva benefic si neasteptat. Poate vi se propune o noua afacere.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va deranjeaza si sunteti chiar nerabdatori cu cei din jur, chiar daca acestia nu merita sa fie tratati asa. Merita sa ascultati si opinia acestora. Deciziile importante se iau cu calm. Doar asa situatiile nou create va vor aduce zambetul pe buze.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va puteti baza pe simtul practic si pe finantele de care aveti nevoie in situatiile urgente ce se ivesc la orizont. Vor avea loc destule evenimente imprevizibile, indeajuns sa va faca sa actionati rapid. Sunteti insa pe faza si le rezolvati surprinzator de iute.

VARSATOR 20.01-18.02: In acest moment relatiile cu apropiatii sunt linistite si trebuie sa profitati de aceasta situatie evadand in natura si relaxandu-va la soare si in aer curat. Mai bine va bucurati de o evadare distractiva si nu de reprosurile unei izolari. Daca sunteti deja in vacanta aveti mare grija la excese.

PESTI 19.02-20.03: Casa dumneavoastra parca se afla in stare de asediu. Fiti mai toleranti si mai rabdatori cu varstnicii familiei. Situatia nu se calmeaza decat daca actionati cu diplomatie si le respectati dorintele. Ceva neasteptat se intampla in weekend si totul ia o turnura pozitiva.