• BERBEC 21.03-20.04: Din dorinta de a deveni o persoana mai buna va veti stradui sa-i multumiti pe cei care va cer ajutorul. Experienta de viata se acumuleaza greu si, uneori, faceti mari sacrificii. Nimic nu va sta in cale cand vreti sa realizati ceva. Atentie la discutiile aprinse cu un nativ Capricorn.
• TAUR 21.04-21.05: Pentru prima oara de prea multa vreme va simtiti linistiti si se pare ca nici starea sanatatii unui membru de familie nu va mai nelinisteste asa de rau. Starea de agitatie din ultimul timp se calmeaza si va indeamna la mai multa odihna. Dormiti pe saturate si hraniti-va sanatos. Cu siguranta va veti simti in plina forma.
• GEMENI 22.05-21.06: Vreti sa va gestionati viata mai eficient, sa fiti productivi si sa va organizati cu mai multa atentie munca. Va cumparati tot felul de dosare, etichete si rafturi manati de o dorinta arzatoare de a face ordine. Curatenia va va ajuta sa va descarcati nervii si tot surplusul de energie.
• RAC 22.06-21.07: Vacante, petreceri si invitatii la tot felul de intalniri, iata cam la ce va ganditi in aceste zile. Va simtiti atrasi doar de activitatile relaxante, fara a va face prea multe griji de celelalte treburi. Povesti pline de romantism va invaluie si cu putin noroc se iveste si o noua relatie.
• LEU 22.07-22.08: Aveti un chef teribil sa aduceti mari transformari in casa, dar si in viata privata. Norocul va surade increzator si daca il veti lasa sa va conduca pe drumul cel bun vi se prezic multe evenimente placute. Cu toate acestea aveti nevoie de multa energie pentru a face fata schimbarilor.
• FECIOARA 23.08-22.09: Veti fi ocupati cu tot felul de activitati pe tot parcursul saptamanii. Aveti un program incarcat si ca sa faceti fata unui ritm accelerat trebuie sa va concentrati pe adevaratele probleme. Nu mai pierdeti timpul cu tot felul de nimicuri.
• BALANTA 23.09-22.10: Aveti impresia ca sunteti coplesiti de tot felul de probleme? La urma urmei, tot ce aveti in posesie ar trebui sa serveasca nevoilor dumneavoastra si nu invers. Va ganditi cum sa faceti ca ideile sa se transforme si in castiguri financiare. Trebuie sa actionati ca sa beneficiati de un impuls financiar...
• SCORPION 23.10-21.11: Va simtiti fermecatori si noua cucerire sentimentala va indeamna la tot felul de schimbari. Garderoba se afla in centrul atentiei. Faceti noi achizitii si va place ceea ce vedeti in oglinda. Oameni importanti va sustin si circumstantele va sunt favorabile. Profitati din plin de asta!
• SAGETATOR 22.11-21.12: Ziua de nastere se apropie si aveti de gand sa va serbati cu mare fast. Nu se stie daca va iese, insa cel putin intentia este serioasa. Va ganditi si ce veti face in noul an si daca nu va stabiliti obiectivele, cu greu va veti putea orienta in directia in care vreti sa mergeti.
• CAPRICORN 22.12-19.01: Se pare ca va bucurati de popularitate mai mult decat va imaginati. Cooperarea si socializarea cu cei din jur va aduc beneficii. Daca impartasiti visele pentru un viitor mai bun, cineva din apropiere chiar va va ajuta sa le indepliniti.
• VARSATOR 20.01-18.02: Soarele actioneaza asupra zodiei dumneavoastra precum un reflector. Acesta este si motivul pentru care unii oameni va vor da responsabilitati sporite sau va cer sa faceti lucruri noi. Nu trebuie sa faceti nimic special pentru a-i uimi pe ceilalti.
• PESTI 19.02-20.03: Aveti sigur nevoie de o schimbare de peisaj. Fie ca optati pentru o calatorie sau doar vizitati locuri dragi dumneavoastra, totul va va da un imbold. Miercuri sau joi va ies in cale oportunitati noi pentru obtinerea unui loc de munca mai bun. Fiti gata de vanatoare!