BERBEC 21.03-20.04: Sunteti plini de vitalitate si entuziasm, dorind sa va ocupati doar cu ceea ce va face placere si sa va inconjurati de cei dragi sufletului dumneavoastra. Spre mijlocul saptamanii vi se schimba starea de spirit des, aproape din ora in ora, si din aceasta cauza nu e o idee buna sa va angajati in treburi ce necesita concentrare maxima.

TAUR 21.04-21.05: Nu incercati sa pareti mai inteligenti decat sunteti si concentrati-va mai bine pe munca folosindu-va mai mult de intuitie. Colegii vor aprecia asta si va vor multumi ajutandu-va atunci cand veti fi depasiti de situatie. Mai bine va apucati de un curs ce va va imbunatati pregatirea profesionala sau, de ce nu, de scoala de soferi.

GEMENI 22.05-21.06: Zilele acestei saptamani vor decurge pentru cei mai multi nativi intr-un mod placut. Planurile par sa mearga ca unse si indiferent ce actiune va propuneti se pare ca reusiti fara prea mult efort. Este important sa va construiti o atmosfera de incredere reciproca fata de cei cu care veniti in contact zi de zi. In weekend relaxati-va acasa.

RAC 22.06-21.07: Faceti doar lucruri creative, fara a tine sema de sfaturile celor mai buni amici. Uneori, cele primite de la altii va pot aduce mari pierderi, in schimb cele mai bune povete vin din sanul familiei si pot fi mai valoroase decat puteti admite. La sfarsitul saptamanii va intalniti cu cineva care va poate schimba destinul.

LEU 22.07-22.08: Pareti a fi pe drumul cel bun dar trebuie sa mai aveti putina rabdare inainte de a se ivi sansa pe care o asteptati de prea mult timp. Daca se discuta probleme financiare trebuie sa va pastrati sinceritatea fata de partenerul de viata, fara a-i ascunde eventualele cheltuieli excesive. Nu ati uitat asa repede Craciunul, nu-i asa?

FECIOARA 23.08-22.09: Ati avut un start bun in acest inceput de luna si iata ca a venit vremea sa bifati rezultatele pozitive pe care le-ati realizat deja. Daca v-ati propus indeplinirea unor planuri ce tin de domeniul artistic, atunci trebuie sa va atasati de cateva persoane influente, care sa va ajute la momentul potrivit. Altfel, s-ar putea sa mai asteptati pana va veti lauda cu ele.

BALANTA 23.09-22.10: Aveti multa energie la dispozitie si asta ar trebui sa se vada in tot ceea ce faceti. Se pare ca vreti sa va luati la tranta cu cele mai indraznete proiecte. In sfarsit, se ivesc zile mai bune decat in ultima perioada cand parca ati bantuit intr-o continua ceata.

SCORPION 23.10-21.11: Implicati prea mult in afaceri ati uitat sa va ocupati si de dumneavoastra. Va simtiti relaxati cand stiti ca se apropie o reusita, trebuie doar sa va canalizati energia spre ceea ce faceti. Va ajuta si gandirea extrem de activa insa nu exagerati cu calificativele. Oare de ce considerati ca scena sociala nu merita participarea dumneavoastra?

SAGETATOR 22.11-21.12: Urmeaza cateva zile solicitante, cu multe probleme ce trebuie rezolvate imediat. Peste toate acestea trebuie sa solutionati si conflictele cu superiorii sau colegii de serviciu. S-ar putea sa va simtiti mult prea obositi si sa deveniti irascibili. Nu disperati, eforturile vor fi apreciate la adevarata valoare.

CAPRICORN 22.12-19.01: Aveti tendinta sa va supraevaluati puterea de munca si incercati sa iesiti in evidenta in fata sefilor sau a celor de acasa parand mai degraba un pic prea ridicoli decat sarguinciosi. Mai bine faceti eforturi suplimentare pentru a lucra in echipa si dedicati-va treburilor legate de casa si de familie.

VARSATOR 20.01-18.02: Sansa care vi se iveste in aceasta saptamana nu se arata decat o data in viata si daca o speculati cum trebuie va puteti creste simtitor veniturile. Fie ca este vorba de o mostenire surpriza, fie de un castig la jocurile de noroc, nu mai conteaza pe ce cale va iese norocul in cale!

PESTI 19.02-20.03: Uneori este bine sa va ascultati vocea interioara si intuitia pentru a putea face fata cu usurinta situatiilor dificile ivite parca mult prea des in ultimul timp. O ruda apropiata poate clarifica neintelegerile existente doar atunci cand sunteti pregatiti sa va recunoasteti greseala.