BERBEC 21.03-20.04: Cu toate ca sunteti entuziasti si vi se pare ca aveti atatea posibilitati de reusita, cateva neintelegeri si intarzieri neasteptate sau chiar prea multa birocratie v-ar putea retine din preocuparile prioritare. Va simtiti un pic derutati si atunci va ganditi sa incetiniti ritmul. Intr-adevar, rabdarea pare a fi solutia.

TAUR 21.04-21.05: Va preocupa gandurile si sentimentele dumneavoastra. Cautati sa va impartasiti sentimentele cu cei mai buni prieteni, fata de care va deschideti sufletul. Destainuirile va fac bine si va ganditi chiar serios sa puneti in aplicare cateva sfaturi pertinente.

GEMENI 22.05-21.06: Se pare ca o poveste de dragoste va da tarcoale si va face sa simtiti ca viata merita traita. Fara sa va ganditi prea mult, actionati ghidati doar de sentimente si va simtiti bine. Va da un aer de libertate, de cuceritori. Mare atentie la o discutie cu un nativ din zodia Capricorn.

RAC 22.06-21.07: Sunteti gata sa incepeti sa straluciti din nou, dar, inainte de a porni sa va realizati obiectivele, trebuie sa luati in considerare care sunt prioritatile. Problemele pe care le aveti cu cei de acasa va pot afecta emotional si va influenteaza planurile. Mare atentie la sanatatea unui membru de familie.

LEU 22.07-22.08: Simtiti nevoia sa va reincarcati bateriile si sa va eliberati de emotii. Va trebuie insa un loc in care sa evadati si unde sa va simtiti bine, fara sa va ganditi prea mult la probleme. Concentrati-va pe rezolvarea celor mai urgente si nu va pierdeti timpul cu nimicuri.

FECIOARA 23.08-22.09: Acum, banii conteaza pentru dumneavoastra. Readuceti in prim-plan grijile financiare deoarece va preocupa prea multe schimbari. Fie ca sunt in casa, fie ca faceti o schimbare de look sau va reinnoiti garderoba, totul este sa fiti precauti cu cheltuielile. Nu va rasfatati prea tare si apoi sa regretati mai tarziu.

BALANTA 23.09-22.10: Cateva probleme nu foarte mari va vor condimenta toata saptamana, dar asta nu va opreste sa va ocupati de petrecerea timpului alaturi de cei dragi. Aveti o oarecare sensibilitate la replicile arogante insa nu ripostati prea dur. S-ar putea sa va para rau daca spuneti anumite lucruri.

SCORPION 23.10-21.11: Va creati un echilibru zdravan intre munca si distractii. Regasiti tot felul de emotii necesare pentru a procesa starile prin care treceti. Va gasiti totusi linistea alaturi de cei mai buni prieteni si depuneti suficiente eforturi pentru a finaliza cateva proiecte importante. Spor la treaba!

SAGETATOR 22.11-21.12: Energia de care debordati trebuie sa o canalizati spre prioritatile care necesita o rezolvare rapida. Nu este neaparat nevoie sa va lasati influentati de cei cu care veniti in contact. Se apropie momentul cand veti arata celorlalti cine sunteti si ce prioritati aveti in viata. Nu disperati, aveti timp suficient pentru odihna si distractii in weekend.

CAPRICORN 22.12-19.01: Simtiti nevoia sa redefiniti care este scopul dumneavoastra in viata, deoarece considerati ca v-ati cam pierdut simtul directiei. Nu disperati. Orice modificare venita din interior v-ar putea permite sa deveniti mai increzatori si sa obtineti mai mult.

VARSATOR 20.01-18.02: Folositi-va cuvintele cu intelepciune si veti constata ca aveti suficienta putere de convingere. Pentru cine trebuie sa fiti convingatori? In primul rand, cei din jur asteapta cateva lamuriri in legatura cu comportamentul din ultima vreme. Totul are o explicatie, nu? Sa vedem cat veti fi de elocvent.

PESTI 19.02-20.03: Preocuparile financiare se situeaza in top. Motivul se pare a fi o investitie serioasa. Poate fi o achizitie imobiliara, poate fi doar o redecorare a locuintei actuale. Este vremea schimbarilor si profitati din plin pentru a va pune in aplicare planurile. Succes!