BERBEC 21.03-20.04: Urmeaza o saptamana favorabila pentru majoritatea nativilor acestei zodii. Perseverenta si determinarea cu care v-ati sustinut proiecte va vor fi rasplatite. Important este sa nu va lasati distrasi de problemele sentimentale. Incercati sa fiti mai calzi si sa va petreceti mai mult timp alaturi de cei dragi.

TAUR 21.04-21.05: Satisfactia pare sa va insoteasca la tot pasul. Ar trebui sa fiti multumiti de rezultatele obtinute la serviciu dar si acasa. Cei de-acasa va arata mai mult intelegere fata de permanenta dumneavoastra stare de agitatie. In weekend primiti inca un cadou surpriza de la o persoana ce credeati ca v-a uitat...

GEMENI 22.05-21.06: Dati randament maxim iar sefii vor aprecia asta. Acum, cand toata lumea se gandeste numai la petreceri sau vacante, dumneavoastra aveti mai mult ca oricand chef de munca. Opriti-va putin si incercati sa va bucurati de compania celor mai buni amici ce vin sa va colinde.

RAC 22.06-21.07: Primiti o veste buna de la cineva de departe. Poate e prea tarziu sa va amintim ca trebuie sa fiti prudenti cu finantele. O plata uitata intentionat va cam strica cheful de distractii insa situatia se redreseaza rapid. Are cine sa va ajute la greu, nu-i asa?

LEU 22.07-22.08: Cumparaturi in exces? Pare ca acest subiect va pasioneaza in ultima vreme. Alergati mult prin magazine pentru mici surprize pregatite celor apropiati sufletului dumneavoastra. Sunteti fericiti si satisfacuti doarece primiti aprecierea familiei si amicilor. Bucurati-va din plin de magia Sarbatorilor.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti mult prea prevazatori si va pregatiti pentru orice eveniment iesit din comun doar sa nu fiti luat prin surprindere de posibile situatii de urgenta. Sperantele unor noi economii se vor spulbera atunci cand ajungeti la cumparaturi. Lasati-va dusi de val si rasfatati-va un pic mai mult.

BALANTA 23.09-22.10: Mici probleme de sanatate ale partenerului de viata sau ale copiilor va tin mai mult acasa. Situatia nu este atat de grava pe cat credeti. Va veti amana chiar si o intalnire importanta datorita situatiei de la domiciliu. In weekend insa situatia se limpezeste si va relaxati.

SCORPION 23.10-21.11: Continuati sa incercati imbunatatirea relatiilor cu partenerul de viata sau cu prietenul. Nicio piatra nu trebuie lasata neintoarsa in cautarea unei noi experiente de care sa fiti multumiti. Castigurile se anunta importante in aceasta perioada doar daca veti tine cont de sfatul unor experti in domeniu.

SAGETATOR 22.11-21.12: Veti constata ca sunteti in stare sa va stapaniti emotiile unei reintalniri cu o persoana care va da mari sperante pentru viitor. Poate o noua relatie se infiripa si Anul Nou va va gasi multumiti sufleteste. Primiti cadou, dar si dumneavoastra veti oferi celor apropiati mici atentii.

CAPRICORN 22.12-19.01: Nici in acest zile parca nu va stapaniti pofta de munca. La serviciu sunteti primii care va oferiti sa terminati ceea ce au inceput altii. Gasiti imediat solutii salvatoare si terminarea lucrarilor la timp nu face decat sa va aduca noi recompense. O meritati din plin!

VARSATOR 20.01-18.02: Decorarea locuintei pe ultima suta de metri va preocupa si pe dumneavoastra. Vreti ca totul sa arate perfect si toata lumea sa fie multumita. Atentie insa la divergentele cu un Taur sau un Sagetator. Respectati-le si lor opinia si veti evita elegant discutiile in contradictoriu.

PESTI 19.02-20.03: Craciunul il petreceti, bineinteles alaturi de familie si va bucurati de o atmosfera relaxanta. Incarcati-va bateriile pentru ca urmeaza Revelionul si veti avea parte de un party zgomotos. Unora li se iveste o sansa ce nu trebuie sa o ocoleasca. Unul dintre cadourile primite va face sa va ganditi la o vacanta. Poate ca e prea devreme...