BERBEC 21.03-20.04: Toate nativele sunt foarte sensibile intregul interval si gata sa raspunda imediat oricarui afront al colegilor prin cuvinte prea dure. Incep saptamana bine, mai ales din punct de vedere financiar, sunt creative si gata oricand sa se dedea exceselor de tot felul.

TAUR 21.04-21.05: Excesiv de sentimentale si foarte senzuale, nu sunt lipsite de pragmatism in domeniul profesional. Desi nu vor fi sustinute de toti partenerii, se vor incapatana sa finalizeze solutionarea unor probleme pe care toti cei din anturaj le considera de nerezolvat.

GEMENI 22.05-21.06: Intregul interval,zunt nevoite sa faca foarte multe drumuri lungi, iar volumul lucrarilor profesionale creste din nou. In fiecare dimineata, starea de sanatate poate crea unele probleme, mai ales daca vor continua sa faca iarasi excese alimentare.

RAC 22.06-21.07: Pentru majoritatea nativelor a sosit momentul sa se bucure de sanse financiare pe care putine persoane le au in ziua de astazi. Scot bani si din piatra seaca si pot face o criza de nervi, daca li se propune, de catre familie ori colegi, sa se odihneasca.

LEU 22.07-22.08: Toate nativele dispun de atat de multa energie si putere de convingere, incat nu este nevoie decat sa-si faca aparitia pentru ca persoanele din anturaj sa renunte la admonestari ori controverse inutile. Doar in weekend isi ofera clipe de relaxare.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunt decise sa se razbune pe toti cei care li se opun, tes intrigi si apeleaza la partenerul de cuplu pentru a le pune in practica. La mijlocul intervalului, fac o deplasare mai lunga, fara sa tina cont ca le poate pune iar sanatatea in primejdie. La sfarsit de saptamana, se intalnesc cu cele mai bune amice.

BALANTA 23.09-22.10: Intregul interval, vor aparea suficiente obstacole pentru ca majoritatea nativelor sa fie foarte sensibile, extrem de recalcitrante si total lipsite de intelegere pentru oricine incearca sa le exploateze. Toate se vor simti foarte obosite, chiar si in weekend.

SCORPION 23.10-21.11: Optimismul lor si tendinta de a face excese alimentare vor fi criticate de partener si nu sunt excluse mici conflicte in fiecare dimineata. Pot aparea pagube din cauza unor amici sau a amanarii unor drumuri din motive diverse si imprevizibile.

SAGETATOR 22.11-21.12: Cu toate ca sunt indragostite iremediabil, preocuparea principala va avea legatura cu schimbarea locului de munca sau a carierei. N-au secrete, comunica din plin si recunosc ca situatia financiara le impinge sa caute alte joburi. Nu vor refuza nicio invitatie din partea prietenilor, deoarece presupune relaxare. Toate doresc sa calatoreasca, mai ales ca partenerul lor sta mai mult pe drumuri. Familistele sunt cele mai fericite, cu toate ca apar conflicte amoroase pasionale. Celibatarele primesc cereri noi in casatorie, prin care li se impune sa renunte la un anumit stil de viata.

CAPRICORN 22.12-19.01: In cazul in care vor accepta sa faca o deplasare cu un prieten, unele native vor avea parte de stres si de multe conflicte. Nu mai este necesar sa faca eforturi si se pot bucura de oarece relaxare impreuna cu familia. In weekend, isi ocupa timpul liber cu activitati casnice.

VARSATOR 20.01-18.02: Cele mai multe native vor fi nevoite sa tina locul colegilor plecati in concediu. Celibatarele pun punct iluziilor matrimoniale, iar familistele nu mai au nicio sansa in fata argumentelor partenerului. Lipsa totala de rabdare este valabila pentru aproape toate nativele.

PESTI 19.02-20.03: Sensibile si foarte recalcitrante, nu concep sa fie dirijate de nimeni, cu toate ca partenerul face incercari insistente in acest sensintregul interval. Relatiile amoroase sunt dificile, iar reactiile acestor native excentrice devin de-a dreptul bizare.