BERBEC 21.03-20.04: Va asteapta o perioada favorabila si asta inseamna ca va reusesc tot felul de proiecte. Fie ca este vorba despre cele legate de casa, de familie sau de o calatorie importanta, totul merge bine. Profitati acum sa puneti in practica cunostintele acumulate in ultima vreme.

TAUR 21.04-21.05: Este momentul oportun pentru a va imbunatati relatiile cu familia. Exista tendinta nativa de a-i conduce pe ceilalti fara sa va pese si de parerea lor. Mare atentie la posesivitatea excesiva, ca sa nu creati mai multe discutii in contradictoriu. Si asa situatia este destul de tensionata.

GEMENI 22.05-21.06: Parcurgeti o perioada cand cheful de lectura va domina si va face sa va neglijati treburile de rutina. Cu toate acestea vi se impune de cei din jur un ritm mai rapid de viata, care va impinge sa luati si cateva decizii fara a mai medita prea mult la ele. Mare atentie la discutii cu un nativ din zodia Capricorn.

RAC 22.06-21.07: Concentrarea pica in aceasta saptamana pe finante si va forteaza sa fiti un pic mai filozofici atunci cand vreti sa faceti unele cheltuieli mai mari. Evident, dumneavoastra aveti nevoie mereu de bani pentru a va asigura luxul si confortul, insa nu se aplica pentru toti regula aceasta.

LEU 22.07-22.08: Problemele din ultima perioada v-au cam pus pe ganduri. O parte din ele le-ati rezolvat, dar cealalta parte parca va sacaie mereu si nu va gasiti linistea pana cand nu le veti rezolva si pe acestea. Trebuie sa aveti rabdare. Unele se pot solutiona doar in timp. ~n rest, distrati-va cat va permiteti de mult.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti pusi pe schimbari. Parca va nemultumeste aspectul dumneavoastra, vreti sa faceti schimbari prin casa si nici garderoba nu va mai este pe plac. Pentru toate acestea va trebuie insa doar un pic de ambitie si hotarare. Totul se poate rezolva usor. O schimbare de look, o noua pieptanatura, cateva haine noi si la moda si gata, aveti un aspect nou-nout.

BALANTA 23.09-22.10: Urmatoarele zile sunt presarate cu tot felul de evenimente si actiuni. Faceti cateva schimbari prin casa, va aranjati un mic concediu si va ocupati si de sanatatea dumneavoastra si a familiei. Adoptati un nou regim de hrana, poate cuprinzand mai mult fructe si legume si daca ii veti convinge si pe cei mai mici membri ai familiei sa se hraneasca sanatos, ati dat lovitura.

SCORPION 23.10-21.11: Oamenii parca va observa mai mult ca de obicei si va face sa simtiti cum este cand sunteti in centrul atentiei. Evident, trebuie sa folositi acest lucru in avantajul dumneavoastra si sa profitati, ca sa obtineti un avantaj in interes personal. Ati putea chiar incepe o relatie romantica.

SAGETATOR 22.11-21.12: Va preocupa in mod deosebit excursiile si nimic nu va astampara cheful sa calatoriti. Chiar si stresul dinaintea plecarii vi se pare mai putin chinuitor, mai ales daca va organizati din timp si va rezolvati problemele. Nu uitati sa va luati in bagaje si ceva de citit!

CAPRICORN 22.12-19.01: Astrele sunt generoase cu dumneavoastra si va astern in cale felurite oportunitati. Primiti tot felul de cadouri sau favoruri, mai ales financiare. ~n weekend intampinati mici probleme, mai ales din cauza unor parteneriate nerezonabile.

VARSATOR 20.01-18.02: Energia pozitiva de care debordati in aceste zile este bine plasata inspre relatiile cu prietenii si familia. Pentru perioada imediat urmatoare vi se recomanda mai multa odihna, mai ales ca veti munci din greu. Pregatiti-va!

PESTI 19.02-20.03: Locul de munca, pe langa stresul obisnuit, va ofera si satisfactii. Multi dintre nativii acestei zodii vor castiga sume considerabile, mai ales daca fac tranzactii imobiliare. Atentie insa la semnarea contractelor. Orice termen neclar trebuie lamurit!