BERBEC 21.03-20.04: Doar cateva probleme va umbresc saptamana insa le rezolvati rapid asa ca nu constituie niciun motiv de ingrijorare. Inspiratia vine sugestionata de un membru al familiei de sex opus. Ascultati-i sfaturile si veti da lovitura. Norocul va surade atunci cand nici nu va asteptati.

TAUR 21.04-21.05: La locul de munca aveti succes si vor urma cateva castiguri financiare. Toate proiectele ramase intarziate vor prinde contur si in cel mai scurt timp le veti realiza. Se pare ca va merge din plin zilele acestea si trebuie sa profitati de ele.

GEMENI 22.05-21.06: Cateva schimbari de organizare va pun putin in incurcatura si va treziti inconjurati de lucruri cu totul noi si necunoscute. Comunicarea va rapeste din timpul rezervat pentru relaxare si asta va face un pic cam nervosi. Partenerul de viata va poate veni in ajutor, dar ar putea sa va inteleaga gresit daca va impuneti cu rautate.

RAC 22.06-21.07: Relatia cu familia nu este una foarte buna. Tot ce v-ati pus in gand sa realizati in aceste zile se disipeaza ca un fum iar o discutie in contradictoriu cu unul dintre parinti pune capac si naruie toate sperantele unei linisti. Situatia se amelioreaza in weekend, cand dati dovada de mai multa intelepciune.

LEU 22.07-22.08: Romantismul de care debordati va creeaza piste spre cunostinte si contacte noi. Va veti bucura in perioada imediat urmatoare de proaspetii amici, mai ales atunci cand le cereti ajutorul intr-o problema de suflet. Cuplurile casatorite isi vor face planuri de reamenajare a caminului.

FECIOARA 23.08-22.09: Este un moment prielnic sa fiti alaturi de familie. Aveti destule motive de sarbatoare si va dezlantuiti intr-o petrecere simpla dar cu mult bun gust. In weekend va hotarati sa faceti o scurta excursie alaturi de jumatatea dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Daca sanatatea va da putin de gandit, fiti mai atenti la obiceiurile alimentare si nu sariti peste controalele medicale regulate. Problemele nu sunt asa de grave cum va inchipuiti, dar nici nu trebuie neglijate. Poate adoptati o noua dieta potrivita sezonului abundent in fructe si legume.

SCORPION 23.10-21.11: Relatiile cu colegii de la serviciu sunt foarte bune insa volumul de munca este poate cel mai ridicat din acest an. Solicitarea va determina sa face eforturi suplimentare pentru a reusi. Veti trece totul cu bine fara a sta peste program si doar daca acceptati si ajutorul colegilor.

SAGETATOR 22.11-21.12: Variatiile starii de spirit va fac mult mai sensibili ca de obicei si s-ar putea sa va creeze chiar si mici episoade de nervozitate. Preocuparile legate de partenerul de viata va tin insa ocupati si, in acelasi timp, nerabdatori sa se rezolve situatiile mai putin placute.

CAPRICORN 22.12-19.01: O trecatoare criza financiara poate iesi la suprafata. Jumatatea sufletului dumneavoastra se pare ca este sursa perturbarilor. Controlati-va modificarile de dispozitie si de temperament, deoarece discutiile pot degenera in adevarate certuri.

VARSATOR 20.01-18.02: Nu va mai puneti atata sare pe rana! Comentariile critice la adresa dumneavoastra sunt chiar adevarate si este bine sa vi le insusiti fara prea multe obiectii. Poate vi se pare ca ceilalti sunt prea aspri, dar va ganditi si cum i-ati tratat pana acum?

PESTI 19.02-20.03: Sanatate este principala preocupare pentru dumneavoastra. Evitati alimentele nesanatoase deoarece sistemul digestiv nu va prea ajuta in aceasta perioada. Bucurati-va de momentele de relaxare pentru a combate stresul de la locul de munca.