Berbec
Nici in aceasta saptamana lucrurile nu vor sta tocmai asa cum iti vei dori. O serie de probleme legate de casa sau locul de munca isi pot croi drum in viata ta. Acum este momentul sa accepti ajutorul ei din partea prietenilor, cu el vei putea trece mai usor peste obstacolele aparute in cale. Totusi, pe plan finaciar lucrurile vor evolua bine pentru tine, mai bine decat ai fi sperat.

Taur
In aceasta saptamana vei reusi sa-ti petreci mai mult timp alaturi de familie, in special de cei mici. Macar asa vei reusi sa iesi din rutina zilnica si sa uiti de probleme cotidiene, alaturi de ei te vei relaxa si vei simti ca viata inseamna mai mult decat munca. Pe de alta parte, in aceasta saptamana vei avea de-a face cu multe acte, te vei implica intr-un lung sir de treburi birocratice.

Gemeni
Acum, mai mult ca niciodata vei simti ce inseamna sa fii dezamagit si tradat, unul dintre prietenii tai va fi cel sau cea care va sta la baza acestor sentimente. In aceasta saptamana ar fi bine sa fii cat se poate de precaut pentru evita nu doar astfel de situatii, ci si anumite pierderi finaciare, datorita tot lor. Nu e usor, insa consolarea va veni din partea familiei, macar ea este cea in care poti avea incredere tot timpul.

Rac
In aceasta saptamana, Soarele va rasari si pe strada ta, pentru ca au fost destul de multe saptamani in care el nu si-a facut aparitia. Acum vei avea sansa sa culegi roadele muncii tale de pana acum. Desi saptamana se anunta foarte buna per ansamblu, totusi, vei excela pe plan financiar, iar planurile tale de pana acum vor prinde, in sfarsit, viata.

Leu
Esti predispus la calatorii, fie ele in interes de serviciu sau in interes de familie. O serie de vesti bune venite de departe iti vor descreti fruntea si te vor face mai fericit. Pe de alta parte, surprizele nu se vor termina aici, tot in aceasta saptamana vei avea ocazia sa te intalnesti cu persoane pe care nu le-ai vazut de ani buni, poate fi vorba de un prieten din copilarie sau o ruda plecata departe de casa.

Fecioara
Acesta saptamana o vei trai la extreme. In prima parte a ei vei trai o serie de clipe triste, te vei simti epuizat. O serie de de probleme de natura financiara iti pot da planurile peste cap, iar asta nu-ti va pica deloc bine. Insa, in cea de-a doua parte a saptamanii lucrurile nu doar ca vor reveni pe calea ce buna, ci mai mul decat ata, o serie de oportunitati iti vor iesi in cale.

Balanta
Fie ca iti doresti, fie ca nu, in aceasta saptamana vei pune mai mult accent pe problemele de natura personala si ba mai mult decat atat, vei rezolva o buna parte din ele. Contextul astral iti este favorabil pentru problemele care tin de familie, de casa si care te implica pe tine, in mod special. In schimb la locul de munca, lucrurile nu vor fi chiar atat de roz, se anunta momente tensionate.

Scorpion
O problema mai veche, una pe care ai ignorat-o in trecut, acum va reaparea in viata ta isi va cere o rezolvare. Nu iti va fi usor pentru ca sti cu ce ai de-a face si de ce anume ai ignorat-o in trecut, insa acum nu vei mai avea scapare. Nu-ti va fi mai bine nici in cadrul relatiei de dragoste, si acolo vor putea lua nastere anumite divergente sau clipe nu tocmai placute.

Sagetator
Si-n aceasta saptamana, astrele vor fi de partea ta si te vor ajuta: cu sporirea castigurilor financiare sau chiar cu o oportunitate in ceea ce priveste un loc de munca mai bun. Pe de alta parte, tot in aceasta saptamana vei avea placerea sa-ti achizionezi un obiect casnic pe care ti-l doreai de ceva vreme.

Capricorn
Desi nu-ti face mare placere, in saptamana cuprinsa intre 15 si 21 septembrie, vei fi solicitat sa te implici in ajutarea unei rude sau a unui prieten apropiat, in rezolvarea unei probleme de natura fiscala. Chiar daca nu este domeniul tau de expertiza, totusi, cineva isi va pune sperantele in tine, ca te vei folosi de indemanare si inteligenta ta pentru a-l ajuta.

Varsator
Pentru tine aceasta saptamana, ea este cea care iti va readuce zambetul pe buze si fericirea in suflet. Au fost clipe grele, insa acum trebuie sa uiti de ele, prezentul conteaza. Probleme din familie vor disparea, iar la locul de munca vei scapa de tensiunea care a pus stapanire asupra ta in ultima perioada. Plus ca exista mari sanse sa-ti acoperi o datorie mai veche.

Pesti
Se anunta o saptamana buna pentru cei care au de rezolvat probleme gospodaresti. Vor avea toata energia de care vor avea nevoie pentru a se implica in asa ceva. Totusi, contextul astral s-ar putea sa-ti aduca si o serie de preocupari financiare. Vei realiza ca ai ajuns la fundul sacului si ca poate chiar e momentul pentru a cere ajutor de la un prieten sau de la rude.