BERBEC 21.03-20.04: Temperamentul dumneavoastra are de suferit daca nu incercati sa va concentrati in timp ce va indepliniti sarcinile. Vestile pe care le primiti va vor permite sa treceti la urmatoarea etapa a proiectelor dumneavoastra. Aveti nevoie de o finantare serioasa ca sa le realizati.

TAUR 21.04-21.05: In cursul acestei saptamani va debarasati de un obicei prost. Incercati sa renuntati la fumat sau la mancatul in exces, mai ales la ore nepotrivite. In cariera s-ar putea sa va surada o sansa cu care nu va veti mai intalni prea curand, asa ca ar fi bine sa profitati imediat.

GEMENI 22.05-21.06: Ati putea sa leneviti mai mult decat va sta in fire si sa nu va mai ganditi atat la prioritati. Ordinea de zi pe care cu strictete ati stabilit-o se schimba brusc atunci cand va hotarati sa adoptati un nou stil de viata. Poate veti fi mai atenti la ce mancati si va mai stapaniti un pic pofta de dulciuri.

RAC 22.06-21.07: Colegii de serviciu va sprijina sa realizati cat mai multe dintre sarcinile primite de la superiorii dumneavoastra. Nimic mai simplu. Secretul este sa cereti ajutor atunci cand simtiti ca sunteti depasiti de situatie. Este un moment prielnic succesului in afaceri, dar in niciun caz pentru cumpararea unui imobil.

LEU 22.07-22.08: Urmeaza o saptamana cand veti avea parte de noroc si trebuie sa profitati de el din plin. Fie ca este vorba despre situatia financiara, relatiile cu cei dragi sau cele de la locul de munca, daca veti sti sa beneficiati de oportunitati puteti spune chiar ca v-ati autodepasit.

FECIOARA 23.08-22.09: Persistenta este cheia succesului in aceste zile. Cineva din cercul de prieteni incearca sa va santajeze emotional. Ca sa nu-i cadeti in plasa trebuie sa nu dati crezare zvonurilor. In general, lucrurile se rezolva cu putina vointa. Exista multe lucruri frumoase in jur. Trebuie doar sa le observati.

BALANTA 23.09-22.10: Nevoia de creativitate va determina sa va lasati purtati de val si sa va orientati planurile spre indeplinire. Nu va faceti griji. Sunteti capabili sa depasiti toate obstacolele. In zilele ce urmeaza veti simti ca lucrurile revin la normal si va mai calmati. Indoiala dispare si ea, buna-dispozitie va domina si situatia se schimba simtitor in bine.

SCORPION 23.10-21.11: Evenimentele se vor succeda cu rapiditate, fara a va da vreo sansa sa va adaptati la schimbarile radicale ce vor aparea. Veti avea ocazia la mijlocul intervalului sa faceti investitii, insa savarsiti greseala sa nu va anuntati si partenerul de viata despre ele. Mare atentie la discutii si, mai ales, la remarcile acide.

SAGETATOR 22.11-21.12: Starea de spirit in care sunteti acum nu va poate facilita relatiile cu prietenii, deoarece aveti senzatia ca orice incercati nu merge. Prietenii va solicita mult in aceste zile si atentia se va schimba in directia lor. Fiti vigilenti cand faceti anumite cumparaturi!

CAPRICORN 22.12-19.01: Se pare ca in aceasta perioada va impuneti un ritm mai lent si parca ati mai pierdut un pic din verva dumneavoastra naturala. Atat in cariera, cat si in dragoste stagneaza totul si momentele de liniste trebuie folosite pentru a va incarca bateriile.

VARSATOR 20.01-18.02: Cariera se situeaza intr-un punct sensibil si de aceea trebuie sa fiti atenti atunci cand semnati sau negociati un contract. Folositi-va instinctele si nu luati decizii pripite, care va fac sa regretati mai apoi ca v-ati grabit. Rabdarea este ceea ce va lipseste acum.

PESTI 19.02-20.03: Se pare ca atunci cand aveti nevoie de o persoana influenta, aceasta nu este disponibila. Nu divulgati secretele amicilor mai putin cunoscuti, pentru ca urmarile pot fi destul de neplacute. Se pare ca increderea nu trebuie vanduta pe 2 lei.