BERBEC 21.03-20.04: Trebuie sa va urmati propriile planuri pentru a va indeplini ceea ce v-ati propus in ultima perioada. Nu este usor dar cu putina rabdare veti reusi totul. La locul de munca sunteti solicitati in luarea unor decizii ce tin strict de activitatea dumneavoastra. Fiti atenti la detalii.

TAUR 21.04-21.05: Nu va grabiti prea tare. La serviciu este posibil sa faceti erori stupide incercand sa dati un ritm alert treburilor de rutina si veti ajunge la discutii neplacute. Acasa trebuie sa aratati mai mult respect fata de dorintele partenerului sau a membrilor apropiati.

GEMENI 22.05-21.06: Banii pot deveni principala preocupare a saptamanii. Nativii casatoriti se pot implica in conflicte privind disputarea resurselor si asta va face sa deveniti aproape insuportabili. Daca nu sunteti in compania potrivita cautati un mediu mai vesel. Nu faceti cheltuieli mari. Constrangerea financiara este evidenta.

RAC 22.06-21.07: O ruda apropiata se dovedeste a fi generoasa si va propune un voiaj pe care sunteti nerabdatori sa il organizati. Este timp favorabil pentru calatoriile de placere, cu conditia ca locul de munca si sanatatea sa va permita. In weekend incetiniti un pic ritmul si va mai relaxati.

LEU 22.07-22.08: Aveti de gand sa faceti o achizitie majora si nu ar fi rau sa va verificati si starea finantelor dumneavoastra. Bugetul este inca destul de subrezit si trebuie sa va bucurati de viata intr-un ritm mai moderat. In weekend va doriti sa petreceti in singuratate, departe de zgomotul orasului si de toti prietenii mult prea entuziasti.

FECIOARA 23.08-22.09: Timpul se pare ca se scurge destul de greu si lipsit de evenimente importante. Nu incercati sa fortati ritmul daca organismul va cere un repaus. Stimulati-va cu activitati placute si acordati-va mai mult timp pentru studiu si lectura. In weekend apropiati-va de persoana draga si mergeti la plimbare.

BALANTA 23.09-22.10: Se pare ca sunteti capabili sa realizati lucruri mari atunci cand va folositi inspiratia si imaginatia. Cateva intalniri intamplatoare cu persoane influente vor avea un rezultat mult peste ceva vreme. Cineva aproape de inima dumneavoastra ar putea sa va solicite ajutorul. Daca puteti, nu intarziati sa i-l oferiti.

SCORPION 23.10-21.11: Este tocmai momentul potrivit sa faceti un efort mai consistent pentru a va transforma visele in realitate. Fiti atenti la critica adusa copiilor dumneavoastra. Nu incercati sa spuneti altora cum sa faca anumite lucruri fara sa va puneti in locul lor.

SAGETATOR 22.11-21.12: Se pare ca provocarile se tin lant pentru dumneavoastra. La serviciu, mai ales, va asteapta cateva proiecte cam dificile, dar pe care le veti realiza doar cu un efort sporit. In weekend va scoateti sufletul pereche la plimbare, desi vremea este un pic cam neprielnica.

CAPRICORN 22.12-19.01: Comunicarea a avut de suferit in ultima vreme si mai ales cu membrii familiei. Sunteti un pic confuzi si va retrageti mereu din aglomeratie. Ar cam fi cazul sa iesiti la lumina, sa va deschideti sufletul in fata celor dragi si totul va fi mai usor. Cereti-le ajutorul si o sa vedeti ca nu va refuza nimeni.

VARSATOR 20.01-18.02: Va lipseste rabdarea si se vede ca nu faceti nimic sa dregeti lucrurile. Familia va cere prea multe sau dumneavoastra sunteti prea indiferenti? Ramane de vazut cum rezolvati problemele. In weekend colindati magazinele dar aveti grija sa nu cumparati lucruri inutile.

PESTI 19.02-20.03: Urmeaza o saptamana plina de sperante. Pentru unii dintre dumneavoastra un proiect vechi se poate realiza insa nu fara eforturi. Cei care lucreaza in arta spectacolelor pot sa primeasca mai multe aprecieri decat pot spera.