BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile puneti pe primul loc prieteniile. Puteti chiar reinnoda o prietenie uitata sau sa aprofundati una deja existenta. Va faceti si destule planuri pe care o sa va straduiti sa le si realizati. Incepeti insa sa va intrebati ce vreti de la viata dumneavoastra. La asta contribuie si idealismul bine stimulat.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti plasati in lumina reflectoarelor si asta va da o stare de bine. Este si momentul sa finalizati multe dintre proiectele ramase in urma. Cei din jur va asculta cu atentie si chiar va aproba. Nu va aprindeti prea tare in discutii, ci lasati-i si pe ceilalti sa-si expuna punctul de vedere. Uneori conteaza mult.

GEMENI 22.05-21.06: Aveti o neliniste continua si simtiti nevoia de stimulare si libertate. De fapt, motivul acestei nelinisti este o viitoare calatorie, care va agita indeajuns de tare. Ceva nou si diferit va va stimula imaginatia si va satisface nevoia de aventura. Veti intalni oameni noi si va puteti extinde lumea.

RAC 22.06-21.07: Pasiunea este pusa pe primul plan in aceste zile. Cu toate acestea, va faceti destul timp sa discutati si despre o mostenire, un teren sau taxe. Va ocupati si de aspectul dumnea-voastra, faceti poate o schimbare de look sau achizitionati cateva piese noi de imbracaminte.

LEU 22.07-22.08: Este un moment foarte prielnic, cand Soarele sta alaturi de semnul dumneavoastra timp de patru saptamani si va da o energie vitalizanta. Intr-un cuvant, asta inseamna ca veti avea nevoie de mai multa odihna pentru a va incarca bateriile. Aveti grija putin de dieta si nu faceti excese!

FECIOARA 23.08-22.09: Vreti sa demonstrati cat puteti fi de organizati? Ca sa fiti mai productivi, intr-adevar, trebuie sa va demonstrati eficienta. Unii se multumesc sa redecoreze locuinta, altii se vor apuca energic de studiu si invatat sau, pur si simplu, se vor indrepta spre saloanele de arta, expozitii sau spectacole.

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti niste norocosi! Zilele acestea sunt unele dintre cele mai prielnice ale anului. Nu lasati sa va scape norocul de a injgheba noi afaceri sau contracte banoase. Participati si la destule evenimente unde va demonstrati proverbiala diplomatie si va folositi de inegalabilul farmec.

SCORPION 23.10-21.11: Va concentrati foarte mult pe viata de familie si va bucurati sa stati cat mai mult alaturi de cei apropiati. Le faceti toate poftele, ii rasfatati si pentru asta veti fi rasplatiti. Meritati toata dragostea lor. In weekend va preocupa aspectul propriei persoane si veti face o schimbare de look.

SAGETATOR 22.11-21.12: Faceti tot ce este necesar sa aratati mult mai bine. Aveti destule evenimente la care participati si aspectul trebuie sa fie impecabil. Excursii scurte, vizite, musafiri si chiar iesiri la spectacole. Intr-un cuvant, sunteti pusi pe distractii.

CAPRICORN 22.12-19.01: Veniturile si activele devin un punct important pentru dumneavoastra. Practic, este vremea prielnica sa va supravegheati averea si sa va intrebati ce va impiedica sa o si sporiti. De exemplu, nu cumva detineti prea multe lucruri de care vreti sa scapati sau care nu servesc nevoilor dumneavoastra? Incercati sa incepeti ordinea de aici si o sa vedeti cum se limpezesc apele!

VARSATOR 20.01-18.02: Soarele se afla deja in zodia dumneavoastra si va da sansa de a va incarca bateriile pentru tot restul anului. De asemenea, atrageti alaturi de dumneavoastra oameni impor-tanti, necesari pentru a va rezolva propriile nevoi. Prin urmare, va dati seama ca incepeti sa deveniti puternici, gata sa actionati si sa investiti in dumneavoastra.

PESTI 19.02-20.03: Se apropie cu pasi repezi ziua dumneavoastra de nastere si va faceti planuri pentru anul ce abia a inceput. Ganditi-va la obiectivele pe care vreti sa le urmariti, acesta fiind un moment prielnic pentru sedimentarea lor. Ca la seceris, culegeti ce ati semanat.