KFETELE.RO: HOROSCOPUL SEXUAL AL LUNII SEPTEMBRIE! UITE CE AVENTURI EROTICE TE ASTEAPTA

Berbec: Iti place sa te destinzi alaturi de persoana iubita insa in septembrie va trebui sa muncesti ceva mai mult pentru atentia celui iubit. Jocurile erotice de altadata trebuie updatate la fanteziile din prezent.

Taur: Ai nevoie de o persoana care sa te dea de pereti, care sa iti arate ce inseamna cu adevarat flacara pasiunii. Lasa-te purtat de val si priveste cu atentie la surprizele.

Gemeni: Nu iti strica o escapada amoroasa in natura. Toamna are culorile ei specifice iar ceea ce lipseste peisajului fabulos.

Rac: Te-ai saturat de romantism, lumanari parfumate si muzica in surdina si vrei ceva mai multa actiune. Luna septembrie iti va aprinde calcaile in acest sens.

Leu: Luna septembrie va tine leul din tine in dulap din punct de vedere erotic. Parca te plafonezi tot mai tare si cauti placerea prin alte activitati precum lectura.

Fecioara: Vei scoate ghearele de fiecare data cand cineva iti va da tarcoale. Jocul erotic de initiere nu il va intelege toata lumea pentru ca doar tu stii regulile.

Balanta: O relatie de amor se bazeaza pe consens, in primul si in primul rand. Stabiliti-va impreuna prioritatile.

Scorpion: Iti va pieri cheful pentru persoane extrem de perverse in pat. Toamna incepe cu dorinta de a cauta si de a gasi puritatea.

Sagetator: In prima luna a toamnei va iesi felina din tine! Iti vei surprinde partenerul cu noi tehnici de sarut in zona erogena.

Capricorn: Iti place sa tai si spanzuri pana si in dormitor dar in a noua luna a anului vei fi pus la colt.

Varsator: Nu ai idee cat de bine i-ar face partenerului tau sexual punerea ideilor tale in practica.

Pesti: Sensibilitatea ta creste accentuat in luna ce vine iar asta se va resimti si in dormitor. Dintr-odata nimic nu te mai multumeste.

Sursa: Revista Teo