VARSATOR 20.01-18.02

Viata personala si sociala. Va puneti multe intrebari, insa nu veti avea toate raspunsurile la momentul potrivit. Daca ii consultati pe altii pentru sfaturi nu puteti fi complet multumiti de ceea ce auziti. Trebuie sa fiti precauti si sa nu va implicati in mai mult decat puteti face. Prietenii si familia pot fi uimiti de realismul sfaturilor. Daca sunteti obligati sa faceti ceva ce nu se potriveste cu intelepciunea dumneavoastra conventionala, respingeti-i politicos.

Dragoste. In relatia de cuplu nu va agitati prea tare in prima parte a anului, considerand ca eficacitatea este cuvantul potrivit si in niciun caz dragostea. Va veti sincroniza din nou incepand cu luna iunie. Totul este sa nu incercati sa inversati ceva doar pentru a va da seama cum functioneaza.
Cei singuri simt ca parca nu ar vorbi aceeasi limba ca alte persoane cu care intra in contact. Tot in prima parte a anului parca sunteti deconectati cand vine vorba de dragoste. Exista insa oameni care va gasesc amuzanti si, in acelasi timp, inabordabili. Planetele aranjeaza ceva pentru dumneavoastra. Se poate intampla spre toamna, cand intalniti pe cineva care vi se pare tocmai potrivit pentru gusturile dumneavoastra.

Cariera si bani. La locul de munca toate par sa decurga bine, iar ideile dumneavoastra arata atractiv. Pe tot parcursul anului ar fi un fel de pace si liniste in viata profesionala. Incercati sa veniti cu noi idei pentru ca asa s-ar putea sa obtineti si favoarea superiorilor. Este momentul sa nu va mai plecati la vorbele tuturor colegilor si sa nu va lasati inselati de ei.
Si situatia banilor este la fel de rotofeie, desi ati putea intra in conflict cu privire la gestionarea lor. Faceti multe achizitii de carduri si suferiti mici probleme la jumatatea anului. Incercati sa va achitati de imprumuturi sau datorii mai vechi deoarece se tot acumuleaza si va streseaza din ce in ce mai mult.

Sfatul anului: Important este sa nu te opresti niciodata din a-ti pune intrebari.