RAC 22.06-21.07

Viata personala si sociala. Visele, ideile si conexiunile personale sunt extrem de valoroase in acest an. Aveti o multime de idei pentru a va sorta prietenii si din acest motiv unii va vor privi ca pe niste ciudati. Pe tot parcursul anului cei din apropiere au incredere in intuitia dumneavoastra si va vor consulta chiar si in cele mai confuze situatii de criza. In orice caz, cat va fi de greu tine-ti capul sus si nu lasati pe nimeni sa va intimideze!

Dragoste. Pentru cupluri sentimentele sunt intense aproape tot anul. In luna februarie, pentru cei care au ca partener un nativ din zodia Pesti sau Scorpion, vor exista vremuri destul de dificile insa nu-i veti abandona. Spre sfarsitul lunii octombrie aveti din partea partenerului cateva surprize la care chiar nici nu visati.
Ascensiunea celor singuri va fi constanta. Probabil ca cineva, in prima parte a anului, reuseste sa va trezesca sentimente nebanuite si care sunt intense pe tot parcursul relatiei. Daca aveti pe cineva drag si va ganditi deja la casatorie sau sa cumparati o casa impreuna, veti constata ca primele saptamani ale verii sunt tocmai perfecte sa stabiliti ceva concret.

Cariera si bani. Intelepciunea poate fi pusa in balanta alaturi de bunul simt si le puteti folosi pentru reusita. Tranzitul direct al planetei Jupiter prin semnul dumneavoastra va poate spori capacitatea de a citi chiar si printre randurile unui contract pentru a obtine exact ceea ce va trebuie. S-ar parea ca aveti nevoie de un limitator de viteza daca banii nu vin la fel de repede pe cat aveti nevoie. Insa, daca tineti pasul cu telul tintit ati putea fi destinatarul unui cadou special legat de cariera chiar pe 25 decembrie 2014!

Sfatul anului: Nu te ineci pentru ca ai cazut in apa, ci pentru ca ramai sub apa.