PESTI 19.02-20.03

Viata personala si sociala. Cand cineva va cere ajutorul sunteti aproape singurii din horoscop care sariti sa-i ajutati fara sa stati prea mult pe ganduri. Un prieten caruia i-ati oferit ajutorul ar putea sa va intoarca serviciul. Trebuie sa aveti grija deoarece unii oameni ar putea profita de pe urma dumneavoastra. Pastrati distanta fata de acestia.

Dragoste. Pentru cupluri, primavara acestui an este punctata ca fiind una de aur. Navigati intre intalniri cu persoana iubita si profitati de placutele nopti de primavara. Din cauza naturii dumneavoastra romantice este posibil sa va molipsiti si prietenii si chiar sa-i inspirati. In toamna, sfarsitul lunii octombrie sau inceputul lunii noiembrie, veti deveni foarte preocupati de bani si va veti neglija un pic jumatatea. Cel mai important lucru este de a ajunge la o intelegere impreuna.
Cei singuri se lasa ghidati de planetele Mercur si Venus, cele raspunzatoare de comunicare. Venus incepe retrograd si va impiedica orice sansa de a lega noi prietenii trainice. In cazul in care ati pus ochii pe cineva pana pe data de 5 aprilie, puteti considera totul aranjat. Profitati atat timp cat este mingea in terenul dumneavoastra.

Cariera si bani. Caminul poate constitui coloana vertebrala a succesului financiar si al carierei in acest an. Este tocmai momentul potrivit sa va pregatiti pentru noi provocari. Veti avea si perioade de regres, inceputul lui martie si pana la mijlocul lunii mai, cand strabateti mici furtuni legate bineinteles de finante. Preocuparile creative va pot aduce o sursa sporita de castig insa verificati de doua ori planurile financiare inainte de a va aventura intr-un nou teritoriu. Poate anul acesta veti obtine recunoasterea cuvenita pentru munca grea depusa pana acum. Puterea si autoritatea sunt naturale pentru dumneavoastra in domeniul profesional.

Sfatul anului: De ce repeti vechile greseli cand exista multe altele noi pe care sa le faci.