LEU 22.07-22.08

Viata personala si sociala. Daca aveti dezvoltat gustul pentru neobisnuit, acesta va fi anul dumneavoastra. Va veti confrunta cu noi provocari pe care le gasiti deosebit de interesante iar prietenii va vor ajuta sa rezolvati puzzle-uri greu de descifrat altfel. In situatii de criza familia va cauta pentru a le oferi sprijinul. S-ar putea sa va simtiti ca un super-erou insa nu trebuie sa uitati ca si ei au limitele lor.

Dragoste. Pentru cupluri, anul nou pare a avea un start subred, dar neintelegerile pot fi transformate in noi sanse de a restabili legatura. Daca sunteti insa pe aceeasi lungime de unda o buna parte a anului va fi echilibrata de sentimente puternice. Pana la sfarsitul anului prezenta lui Jupiter in zodia dumneavoastra va fi ca o binecuvantare pentru calatoria alaturi de partener iar cand vine vorba de rezolvarea problemelor vietii, tineti cont ca doua capete valoreaza mai mult decat unul singur.
Viata celor fara de partener ar putea fi presarata cu momente de foc in prima parte a anului dar lucrurile cu adevarat fierbinti le traiti abia dupa 17 august. Increderea in sine vine in prim-plan si devine o momeala puternica pentru altii.

Cariera si bani. Viata profesionala poate parea o avalansa de idei salbatice si unele ar putea sa actioneze asupra dumneavoastra. Abia cand se apropie vara mingea intra in careul dumneavoastra si exista putine sanse sa ratati golul de aur. Ca de obicei va grabiti sa trageti concluziile fara a astepta sa se apropie finalul. In jocul cu finantele va considerati a fi maestru de sah. Imbunatatirea situatiei este dependenta de abilitatile oamenilor de bine care vor cu-adevarat sa va ajute.

Sfatul anului: Nu ravni prea mult, ca sa te poti bucura de ce ai.