GEMENI 22.05-21.06

Viata personala si sociala. Scopurile fixate pentru acest an sunt acelea de a va depasi limitele atinse pana acum. Cu toate acestea inca de la inceputul lunii ianuarie, simtiti tensiune care va impresoara incercand sa mentineti viata personala la limite satisfacatoare. Constatati ca prietenii nu va pot ajuta, desi doresc sa va mentina alaturi de grupul din care faceti parte, si nici familia nu va este de mare folos. Munca grea va da rezultate cu conditia sa nu va abateti de la ceea ce v-ati propus. Nu va faceti prea multe griji, prietenii adevarati vor intelege nevoile dumneavoastra.

Dragoste. Pentru cupluri energia unei relatii armonioase este cea care le va deschide usa pentru noul an, 2014. Veti fi de multe ori pe prima pagina dar acest fapt poate duce la dorinte nerostite. La inceputul lunii martie, cateva probleme ar putea exploda insa bunavointa si iubirea dumneavoastra ar fi singurele care vor netezi penele zburlite. Pe tot parcursul verii vor exista multe momente in care va veti declara iubirea, insa comunicarea abia tarziu, in toamna pare sa dea roade bogate.
Celor singuri nu le dorim altceva decat sa-si gaseasca mai repede jumatatea, alaturi de care veti fi mai echilibrati. Aveti perioade in care va simtiti mai singuri ca de obicei, de exemplu, spre sfarsitul lunii august, sau perioade de prea multa libertate. Vara va va aduce alaturi o persoana cu care puteti face pereche si daca nu veti profita de prietenia ei puteti ramane singuri cam prea multa vreme.

Cariera si bani. Incercati sa puneti lucrurile in ordine in acest an. Dezordinea trebuie eliminata prima si rezultatele pozitive se vor vedea imediat. Spre mijlocul lunii iulie aveti sansa sa atingeti un obiectiv in cariera neconceput anterior.

Sfatul anului: Secretul, vinul si dragostea nu valoreaza nimic cand sunt vanturate.