CAPRICORN 22.12-19.01

Viata personala si sociala. Anul incepe cu cinci planete in zodia dumneavoastra: Soarele, Luna, Mercur, Venus si Pluto, iar acest lucru sugereaza ca veti fi foarte ocupati. Pastrati legaturile cu familia dar si pe cele ale unei relatii romantice puternice cu foarte mare efort. Acest lucru il considerati a fi placut insa uneori sunteti prea lenesi sa il faceti.

Dragoste. Daca la inceputul anului simtiti ca relatia cu persoana iubita este statica, tineti-va bine, urmeaza perioade cand va luati de mana si va refugiati intr-un loc uitat de lume. Faceti-va timp mai mult pe care sa-l dedicati dragostei si veti observa cum relatia de cuplu merge mult mai bine iar frustrarile dispar. Cand se apropie vara, panzele planetei Jupiter intra in zodia Leu si va ofera sansa sa va concentrati constant asupra casniciei, de asta data pentru a stabili o legatura si mai profunda decat cea existenta.
Cei singuri nu se pot gandi la un anumit prieten sau o cunostinta ca la un posibil partener de viata. Planetele par insa sa faca destule eforturi pentru a va convinge ca viata merita traita din plin, chiar daca nu va legati de cineva. Stabiliti prea multe limite si nu gasiti intotdeauna timp pentru configuratia completa.
Cariera si bani. Asa cum va spuneam si la inceput, anul incepe in forta si veti avea o explozie de activitati. Sunteti prea ocupati si trebuie sa luptati un pic mai mult pentru a va mentine echilibrul. Aveti destule resurse insa tineti cont ca nu sunteti singuri. Pentru a obtine ajutorul de care aveti nevoie, tot ce trebuie este sa-l cereti.
Invers proportional cu ocupatia sunt finantele. Fiti atenti la cheltuieli si mai ales la contributiile caritabile sau imprumuturile nejustificate. Daca vreun prieten sau o ruda are probleme serioase cu banii, ajutati-l insa tineti cont de limite. Nu va asumati mai mult decat puteti duce.

Sfatul anului: Nu te uita unde ai cazut, ci unde ai alunecat.