BALANTA 23.09-22.10

Viata personala si sociala. Ca o complicata panza de paianjen, asa veti fi in legatura cu persoanele din jur. Inca din 21 ianuarie, Luna va ajuta sa va imbunatatiti abilitatile de comunicare si trebuie sa profitati de asta pentru cei ce se uita la dumneavoastra ca la o fiinta valoroasa. Pe de alta parte, ati putea intalni oameni care va vor cere ajutorul atat de des incat va simtiti sufocati. Trebuie sa invatati sa spuneti si NU. Dupa 24 septembrie rezistenta fizica va fi mai puternica si va ajuta sa obtineti rezultate stralucite chiar si pe vreme nefavorabila.

Dragoste. Orice relatie serioasa implica pentru dumneavoastra sentimente profunde. Se pare ca in acest an, bineinteles alaturi de partener, va veti ocupa lunar de cate o problema, fie ca este vorba de ordinea de zi sau, pur si simplu, de fixarea unor proiecte pentru casa. Acest lucru va face sa fiti un pic mai rezervati cu dragostea insa fiecare sarcina aparent nesemnificativa nu este decat o piatra de temelie pentru o uniune mai puternica.
Pentru cei singuri anul 2014 pare sa nu le aduca nimic stabil. Mici flirturi care nu au nicio legatura cu tipul de relatii visate de dumneavoastra. Chiar daca cineva arata promitator, sigur ii veti gasi alte "defecte" pe care doriti sa le evitati. Din mijlocul prieteniilor exista insa una care se construieste in adanc si care poate scapa la suprafata atunci cand nici nu sperati.

Cariera si bani. Multi oameni vin in contact cu dumneavoastra insa numai cei care lucreaza la ultimul etaj al celei mai inalte cladiri va poate ajuta sa ajungeti exact ce va doriti in cariera. Finantele dumneavoastra par sa urce pe culmi din luna aprilie, apoi toata vara veti fi ocupati cu proiecte ce va vor aduce recompense substantiale. In jurul datei de 15 decembrie veti avea o surpriza placuta ce va ridica moralul la timp pentru Anul Nou.

Sfatul anului: Trebuie sa incerci sa urci foarte sus, daca vrei sa poti sa vezi foarte departe.