DeCeNews: Gerard Depardieu deschide un restaurant la Moscova
Gerard Depardieu, care a primit cetatenia rusa in urma cu peste un an si jumatate, va deschide in octombrie, la Moscova, un restaurant pe care il va numi Gerard, a declarat actorul francez intr-un interviu aparut in editia de joi a cotidianului Komsomolkaia Pravda.
"Un prim restaurant care se va numi Gerard se va deschide in octombrie si va oferi meniuri simple, cum imi plac mie, feluri de mancare din Rusia si Franta", a declarat actorul francez.
"Sper ca vom reusi sa deschidem restaurante la Sankt Petersburg si Saransk", a adaugat actorul, care are domiciliul oficial in cel din urma oras.
Gerard Depardieu, proprietarul mai multor podgorii, are deja trei restaurante deschise la Paris, Le Bien-Decide, La Fontaine Gaillon si L‘Ecaille de la Fontaine, precum si cateva localuri in Belgia.
Intrebat despre relatia apropiata cu Vladimir Putin, Gerard Depardieu a evocat o intalnire cu presedintele Rusiei, in care i-a vorbit despre incercarile prin care a trecut familia sa in timpul asediului orasului Leningrad intre 8 septembrie 1941 si 27 ianuarie 1944.