LIBERTATEA: ACESTA ESTE CUIBUSORUL UNDE AU PETRECUT NOAPTEA MADALINA GHENEA SI GERARD BUTLER! VEZI ce planuri au pentru restul VACANTEI!

Gerard Butler a ajuns sambata in jurul pranzului in Romania, cu ocazia nuntii viitorului lui cumnat, fratele Madalinei Ghenea. Pana la evenimentul fericit, frumoasa romanca s-a gandit sa-l poarte pe actor prin muntii patriei. Libertatea a aflat in ce zona montana vor petrece indragostitii: este vorba despre hotelul "Valea cu Pesti", de 4 stele, de pe malul lacului Vidraru.
Actorul in varsta de 43 de ani si iubita lui, Madalina Ghenea (26 de ani), vor sta mai bine de o saptamana in Romania, in asteptarea nuntii fratelui oltencei. In timp ce pregatirile pentru fericitul eveniment din familia brunetei sunt in toi, cei doi indragostiti cauta sa petreaca impreuna clipe cat mai frumoase.
Madalina, care nu a ezitat sa-si laude tara in interviurile acordate jurnalistilor straini, i-a propus lui Gerard Butler o zona superba din muntii Romaniei. Conform unor surse din anturajul actritei, cei doi au ales Valea cu Pesti, un hotel de patru stele situat la o altitudine de 875 de metri, pe malul lacului Vidraru. Aici, romanca si actorul au inchiriat doua camere, deoarece starul mai este insotit de cativa prieteni.

320 de lei, pentru o noapte in garsoniera

Cea mai scumpa camera in locatia unde Ghenea si Butler s-au cazat costa 340 de lei pe noapte, fiind vorba despre un apartament cu interior modern, dotat cu aer conditionat, TV cu ecran plat, cu living si dormitor separat. Cuplul a innoptat insa intr-o garsoniera care costa 320 de lei pe noapte in weekend, pentru ca nu exista nici un apartament liber. In plus, pe numele celor doi a mai fost rezervata o camera dubla, care a costat 290 de lei pe noapte.
Si cum dragostea trece prin stomac, Gerard se va putea delecta atunci cand i se va face foame, la restaurantul Hotelului Valea cu Pesti, cu mancaruri traditionale sau internationale, dupa bunul plac. Indragostitii vor putea petrece clipe romantice la piscina hotelului, prevazuta cu ferestre din podea pana in tavan care le ofera vedere superba catre padurile din jur.

Gerry vrea sa vada Transfagarasanul

Cuplul a antamat si doua masini de teren, cu care Gerard Butler si amicii lui au de gand sa strabata Transfagarasanul duminica. Se pare ca actorul a ramas impresionat de drumul serpuit din munti dupa ce Jeremy Clarkson&Co l-au laudat in emisiunea Top Gear, al carei fan declarat este Butler.
Iar in caz ca vor vrea sa mai zaboveasca in zona, Gerard si Maddy pot vizita barajul Vidraru, Cetatea Poienari, manastirea Curtea de Arges, Fantana Mesterului Manole, dar si Lacul si Cascada Balea.

INFO

Gerard Butler, care se iubeste de mai bine de 9 luni cu Madalina Ghenea, o frumusete din Slatina stabilita in Italia, a aterizat cu o cursa comerciala, sambata in jurul pranzului la Bucuresti, iar pe aeroport admiratorii lui din Romania au facut poze cu actorul.