Vineri, 29 mai 2015, la Athenee Palace Hilton Bucuresti, va avea loc prima editie a Galei CAESAR, care va avea loc Seara va incepe la ora 17.30 cu o receptie de bun venit si va continua cu Gala CAESAR incepand cu ora 19:00.
Gala CAESAR prezinta in acest an trei keynote speakers. Steve Jarding, Profesor la Harvard University si expert de top in campanii electorale in intreaga lume, va susține o prezentare pe tema: "Today's World and the Need for Authentic Leadership: How to Make a Difference". Profesorul Jarding a fost artizanul unor victorii electorale remarcabile in Statele Unite si in intreaga lume, iar astazi pregateste viitori lideri la Harvard Kennedy School of Government. De asemenea, o vom gazdui pe Elif Memet, stralucita olimplica internationala din Constanta, invitata de Presedintele Obama la Casa Alba in urma unui concurs international de eseuri.
In fine, co-fondatorul si Presedintele CAESAR Sebastian Burduja va oferi un preview pentru cartea sa Itre Speranta si Deziluzie. Democratie si Anticoruptie in Romania Postcomunista" (Humanitas, 2015).
In cadrul Galei, vom acorda totodata Premiile CAESAR pentru Leadership in mediul public, sectorul privat si societatea civila, ca recunoastere publica a meritelor unor oameni extraordinari ce s-au distins prin cele trei atribute ale liderilor autentici -competenta, caracter si pasiune - si au adus o contributie substantiala in societatea romaneasca.
In plus, Gala va gazdui artisti romani de renume mondial si o expozitie de arta prezentata in premiera.
Te asteptam alaturi de noi pentru o seara de gala, impreuna cu personalitati din societatea romaneasca, inalti reprezentanti ai institutiilor publice din Romania, membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, reprezentanti ai mediului academic, privat si din societatea civila, oameni de afaceri, artisti si membri CAESAR. Mai multe detalii despre Gala CAESAR pot fi accesate aici: http://www.fundatiacaesar.ro/gala-caesar-2015/.