La data de 13 decembrie 2010, ora 00.30, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 10 Politie i-au prins in flagrant pe G. Alexandru de 23 de ani si B. Marian de 22 de ani, cunoscut cu antecedente penale, ambii din Bucuresti, imediat dupa ce au sustras geamul oglinzilor retrovizoare ale unui
autoturism marca BMW, parcat pe Cal. Calarasilor, sector 3.
In urma controlului corporal efectuat, asupra celor doi au fost gasite, pe langa cele doua oglinzi, trei surubelnite pe care cei doi au relatat ca le-au folosit pentru detasarea fetelor de oglinzi pe care tocmai le sustrasesera.
Din cercetari a rezultat faptul ca cei doi s-au deplasat la locul comiterii faptei cu un autoturism marca BMW, apartinand lui G. Alexandru, pe care l-au parcat la circa 100 metri distanta de locul in care au fost prinsi.
In urma perchezitiei efectuate asupra autoturismului marca BMW,
apartinand lui G. Alexandru, au mai fost gasite in interiorul acestuia inca 4 geamuri oglinzi retrovizoare apartinand unor autoturisme marca BMW seria 3.
Cercetarile sunt continuate cu cei in cauza in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si pentru documentarea intregii activitati infractionale.